Knife fork icon red

Restaurant Fizzy

9,3 (49 reviews)

Wat 49 mensen zeggen over Restaurant Fizzy

9.3
(49 reviews)
Eten
9.6
Service
9.5
Sfeer
8.9
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Een geweldige ervaring om hier je verrassingsmenu over je heette laten komen.

Aye Kampen op 22 april 2019
Geverifiëerd

"Voor ons een top restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten van een fantastisch 6-gangen diner. Tot onze verrassing werd er steeds een smaakvolle amuse tussen de diverse gangen geserveerd. Elk gerecht of amuse zag er ook prachtig uit. De verschillende smaken waren goed op elkaar afgestemd. Met daarbij heerlijke, bij het gerecht passende wijnen, was het volo...

Lees hele review

We hebben genoten van een fantastisch 6-gangen diner. Tot onze verrassing werd er steeds een smaakvolle amuse tussen de diverse gangen geserveerd. Elk gerecht of amuse zag er ook prachtig uit. De verschillende smaken waren goed op elkaar afgestemd. Met daarbij heerlijke, bij het gerecht passende wijnen, was het volop genieten. Eerst nog even buiten van het aperitief genoten. De gastvrouw wist veel te vertellen over de diverse wijnen en was heel attent en gastvrij. De gastheer/chefkok kwam zelf regelmatig even langs om het gerecht met een passend sausje of iets dergelijks, af te maken. Alles met elkaar een aanrader waar je zeker nog een keer terug gaat komen.

Rita op 21 april 2019
Geverifiëerd

"Dizzy bij Fizzy😋"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Erg lekker en exclusief gegeten, prachtig geserveerd. Zeer vriendelijke bediening. Waarschijnlijk omdat we vroeg waren was het nogal rustig en waren we lang de enige gasten. Voor herhaling vatbaar.

Martin op 11 april 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Was geweldig, geweldige bediening met veel uitleg over de gerechten en wijnen. Zeer welkom gevoel en geweldige keuken, klaar voor een ster!
Zowel de eigenaren als personeel erg goed afgestemd op elkaar en de klanten. Voor mij mogen er wek tafelkleden op tafel liggen, geeft nog meer stijl aan dit zeer stijlvolle diner.

Astrid op 25 maart 2019

"Avondje uit"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

4 gangen menu gekozen plus het wijncouvert. En dat bleek een goede gedachte. De onderdelen van het menu waren met zorg en veel fantasie op elkaar afgestemd, niet teveel en niet te weinig. De wijnen waren uitstekend gekozen.
De bediening was buitengewoon plezierig, aan alles merkte je dat ze er plezier aan hadden.
Voor herhaling vatbaar.

Eric M. van Hoorn op 23 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Epe e.o.

Soerelseweg 22 8162 PB Epe

Over Restaurant Fizzy

In het voormalige pand van restaurant 't Soerel in Epe vind je nu restaurant Fizzy. Het restaurant bevindt zich in een bosrijke omgeving, ideaal voor de natuurliefhebbers!

Met persoonlijke aandacht, kwaliteitsproducten, eigentijdse gerechten en een gezonde dosis lef laat restaurant Fizzy jouw zintuigen prikkelen. Fizzy komt van het Engelse woord; prikkelend, bruisend en sprankelend.

De Chef-kok en zijn keukenbrigade zijn elke dag weer druk bezig met het voorbereiden van de menu's. De beste ingrediënten worden hier gebruikt om de meest perfecte gerechten te bereiden voor de gasten. De gastvrouw heeft de beste wijnen samengesteld, die het beste bij de gerechten passen.

Laat je verwennen op culinaire wijze door wat restaurant Fizzy te bieden heeft!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Epe e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden