Knife fork icon red

Restaurant Fizzy

9,3 (49 reviews)

Wat 49 mensen zeggen over Restaurant Fizzy

9.3
(49 reviews)
Eten
9.6
Service
9.5
Sfeer
8.9
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Inmiddels de derde keer dat wij hier gegeten hebben. Net als de vorige keren was het geweldig. Prachtige, verrassende en heerlijke gerechten in ons 6-gangen menu. De amuses tussen de gangen door waren leuk en lekker. Als je geen of een enkel glas alcohol wilt drinken, kun je heerlijke, bij de gerechten passende sapj...

Lees hele review

Inmiddels de derde keer dat wij hier gegeten hebben. Net als de vorige keren was het geweldig. Prachtige, verrassende en heerlijke gerechten in ons 6-gangen menu. De amuses tussen de gangen door waren leuk en lekker. Als je geen of een enkel glas alcohol wilt drinken, kun je heerlijke, bij de gerechten passende sapjes bestellen. Steeds weer een ander glas. En dan nog die heerlijke friandises bij de koffie. Kies er 1 of 6, wat je wilt. De service was uitstekend. Vriendelijk, betrokken en attent. Wij komen terug!

Small d1e4472769
R. Pruim op 06 februari 2020
Geverifiëerd

"lekker"
8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Het eten was lekker. Een fijne smaaksensatie. Wat ons betreft iets aan de zoute kant deze keer.

Natachia Tremour op 03 februari 2020
Geverifiëerd

"Excellent Dining"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bijzonder gedineerd in een prima ambiance met warme hospitality en vooral verrassende smaakcombinaties voor zowel de gerechten onderling als de passende wijnen en of geschikte softdrinks. We komen zeker terug.

Peter en Lydia op 03 februari 2020
Geverifiëerd

"Top eten"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

We hebben heerlijk gegeten smaakexplosies, de amuse tussendoor echt ook fantastisch smaak van het gerecht ervoor en ernaar kwamen werkelijk mooi naar voren. Het wijnarrangement wat we anders nooit nemen was een ware aanfluiting, 48 euro en de galzen werden met een heel klein bodempje gevuld, beter (wat we eigenlijk ...

Lees hele review

We hebben heerlijk gegeten smaakexplosies, de amuse tussendoor echt ook fantastisch smaak van het gerecht ervoor en ernaar kwamen werkelijk mooi naar voren. Het wijnarrangement wat we anders nooit nemen was een ware aanfluiting, 48 euro en de galzen werden met een heel klein bodempje gevuld, beter (wat we eigenlijk al wisten) om gewoon een glas wijn te bestellen. Ben over dat wijnarrangement en dan met name hoe die glazen (niet dus) gevuld werden erg teleurgesteld.

Richard Oudbier op 24 januari 2020
Geverifiëerd

8.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 7

Genoten van een heerlijk en zeer gevarieerd verrassingsmenu in huiskamersfeer.

Leentje op 21 januari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Epe e.o.

Soerelseweg 22 8162 PB Epe

Over Restaurant Fizzy

In het voormalige pand van restaurant 't Soerel in Epe vind je nu restaurant Fizzy. Het restaurant bevindt zich in een bosrijke omgeving, ideaal voor de natuurliefhebbers!

Met persoonlijke aandacht, kwaliteitsproducten, eigentijdse gerechten en een gezonde dosis lef laat restaurant Fizzy jouw zintuigen prikkelen. Fizzy komt van het Engelse woord; prikkelend, bruisend en sprankelend.

De Chef-kok en zijn keukenbrigade zijn elke dag weer druk bezig met het voorbereiden van de menu's. De beste ingrediënten worden hier gebruikt om de meest perfecte gerechten te bereiden voor de gasten. De gastvrouw heeft de beste wijnen samengesteld, die het beste bij de gerechten passen.

Laat je verwennen op culinaire wijze door wat restaurant Fizzy te bieden heeft!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Epe e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden