Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Wolfslaar Restaurant*

€ 70,-

4-gangen Michelin lunch + 3 amuses

Wolfslaar Restaurant*

8,8 (814 reviews)

4-gangen Michelin lunch + 3 amuses € 70,-

Reserveer een tafel

Deal
4-gangen Michelin lunch + 3 amuses
€ 70,-

Restaurant Wolfslaar Restaurant* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant Wolfslaar Restaurant*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Luxe 7-gangen Signature menu
€ 124,-

Op het prachtige landgoed ‘Wolfslaar’ in Breda bevindt zich restaurant Wolfslaar Restaurant*.

In het restaurant staan chef-kok Maarten Camps en zijn brigade de sterren van de hemel te koken. Zij weten je bij elk bezoek te verbazen met menu’s op basis van producten uit de streek, van het seizoen en uit eigen moestuin. De sommelier maakt de verrassing compleet door deze gerechten te combineren met mooie wijnen uit de historische wijnkelder.

Laat je verrassen door de culinaire kunsten van Michelinsterren chef Maarten Camps en zijn keukenbrigade in de Franse keuken met wereldwijde invloeden. Heerlijke bijpassende Europese wijnen worden gepresenteerd door de sommelier Kayleigh Hagestein. Wil jij de keuken van restaurant Wolfslaar Restaurant* ervaren, reserveer dan deze deal!

Chef maarten Camps heeft speciaal voor Diningcity een luxe 7-gangen signature menu samengesteld voor maar € 124,- p.p.

Let op! Beperkte beschikbaarheid. Vol = vol.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
5-gangen Michelin diner + 3 amuses
€ 84,-

Restaurant Wolfslaar Restaurant* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastisch 5-gangen michelin diner + 3 amuses voor maar € 84,- .

Wil jij lekker en voordelig genieten bij Sterrenrestaurant Wolfslaar Restaurant*? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 814 mensen zeggen over Wolfslaar Restaurant*

8.8
(814 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.5
Schrijf een review

8.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 7

Enorm lekker gegeten! We hadden de extra gang en het wijnarrangement erbij genomen en alles smaakte super. De sfeer vond ik wat stijf en formeel, maar het personeel was vriendelijk. Een zeer geslaagde avond!

Nicole Obbens op 26 augustus 2010

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Het tussengerecht was een welkome aanvulling
de hoeveelheid en smaak verbetert daardoor.
De aandacht van diverse obers doet ietwat overdreven aan.

Marijke Meijers op 26 augustus 2010

8.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 7

Wij hebben heerlijk gegeten. Het is altijd jammer dat de dure restaurant zo zuinig zijn met de groente. Het is leuk om een keer in een sterrestaurant te eten, maar de volgende keer neem ik mijn ster zelf mee.

Henny van Beek op 26 augustus 2010

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Gisteravond hebben wij gedineerd bij Wolfslaar. Een heel prettige ambiance, het eten (en het wijnarrangement) waren van hoge klasse. Bediening was uitermate voorkomend en prettig ondanks het feit dat het restaurant volledig bezet was. Kortom: we hebben erg genoten!

Judith Wieringa op 26 augustus 2010

5.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 5

Eten een 6 ivm prijs kwaliteit verhouding en verwachtingen. Aangezien we bij een sterrestaurant gingen eten waren de verwachtingen hooggespannen. Het voorgerecht was super heerlijk, maar de rest was net zo als bij een goed restaurant.
De service was op zich prima beetje gehakkel en gestakkel van de ober. Waarschij...

Lees hele review

Eten een 6 ivm prijs kwaliteit verhouding en verwachtingen. Aangezien we bij een sterrestaurant gingen eten waren de verwachtingen hooggespannen. Het voorgerecht was super heerlijk, maar de rest was net zo als bij een goed restaurant.
De service was op zich prima beetje gehakkel en gestakkel van de ober. Waarschijnlijk nog in opleiding.
Sfeer: aan het begin kregen we een praatje dat we in het koetshuis zaten, maar inrichting liet daar niet veel van blijken. Ook redelijk veel tafeltjes op een klein stukje.

Ellen op 26 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Wolfslaardreef 100 - 102 4803 EV Breda

Over Wolfslaar Restaurant*

Wolfslaar restaurant* in Breda bevindt zich in een voormalig, sfeervol koetshuis. Hier staan chef-kok Maarten Camps en zijn brigade de sterren van de hemel te koken. Zij weten je bij elk bezoek aan ons restaurant te verbazen met menu's op basis van producten uit de streek, van het seizoen en uit eigen moestuin. De sommelier maakt de verrassing compleet door deze gerechten te combineren met mooie wijnen uit onze historische wijnkelder.

Chef-kok Maarten kookt het liefst met groenten uit eigen moestuin en producten uit de regio. Zijn kookstijl is eerlijk en smaakvol. Mooie smaakcombinaties van Maarten zijn rabarber met gember, gepocheerde kalfshaas met knolselderijpuree en zwarte truffel of Hollandse Nieuwe met rettich en groene appel. “Ik vind het heerlijk om een gerecht helemaal te perfectioneren en de gasten te zien genieten.”

Laat je verrassen door de culinaire gerechten van Wolfslaar restaurant.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden