Knife fork icon red

Klein Hartenstein

8,6 (66 reviews)
96%

Wat 66 mensen zeggen over Klein Hartenstein

8.6
(66 reviews)
Eten
8.7
Service
8.8
Sfeer
8.3
96%
Schrijf een review

"Lekker gegeten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij aten het 4 -gangen verrassingsmenu. Prima prijs/ kwaliteitsverhouding. Grote eters komen te kort, maar voor ons was het heerlijk. Prachtig opgediend, lekkere wijnen, vriendelijke bediening.
Water wordt geserveerd in flessen à raison van 4 euro. Er wordt niet gevraagd of we gewoon kraanwater willen, naar mijn mening echt een min-punt.
Wij komen zeker nog een keer terug.

Hanna op 27 mei 2018

"Prima restaurant"
7.7 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 6

Bij dit restaurant kan je prima eten. Prijs/kwaliteit is zeer goed. Mooie gerechten, goede porties.
De lokatie is mooi en het gebouw is prachtig.
Het personeel doet zijn best, maar lijkt wat onervaren en is jeugdig. Het lukt ze niet om te “levelen” met hun gasten. En de chef laat zich niet zien, dat is jammer.
Kortom: prima voor een keer. Niet bijzonder gemoeg om terug te komen.

Paul op 08 mei 2018

"Heerlijk gegeten!!!!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

We hebben een heerlijk 4 gangen diner gehad met hele mooie en lekkere gerechten. De gerechten waren voor ons ster waardig! De bediening was erg vriendelijk en behulpzaam. Bij wijzigingen in het menu werdt niet moeilijk gedaan. We komen zeker terug!!!

Patrick op 02 april 2018

"Leuk restaurant, mooie lokatie"
7.7 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 7

De ontvangst was plezierig. Onze jassen werden keurig aangenomen. We hadden een drie gangen verrassingsmenu. Het voorgerecht was heerlijk. Helaas zat er tussen het uithalen van het voorgerecht en het serveren van hoofdgerecht erg veel pauze. Uiteindelijk bijna 50 minuten denk ik. En misschien nog wel langer als ik n...

Lees hele review

De ontvangst was plezierig. Onze jassen werden keurig aangenomen. We hadden een drie gangen verrassingsmenu. Het voorgerecht was heerlijk. Helaas zat er tussen het uithalen van het voorgerecht en het serveren van hoofdgerecht erg veel pauze. Uiteindelijk bijna 50 minuten denk ik. En misschien nog wel langer als ik niets gevraagd had. Zonder verdere uitleg stond 2 minuten later het hoofdgerecht op tafel een kregen we een extra portie frites geserveerd. Het hoofdgerecht zelf was erg lekker en het dessert ook.

HJ van Heek op 19 maart 2018

"Heerlijk eten"
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

We hebben met 6 volwassenen heerlijk gegeten, was gezellig. We hadden het 3 gangen menu van de restaurantweek.
De bediening was zeer vriendelijk maar niet altijd even effectief ( o.adrank vergeten in te schenken van een persoon, na rekening niet langskomen zodat je kunt betalen en niet aangeven dat je dit bij de k...

Lees hele review

We hebben met 6 volwassenen heerlijk gegeten, was gezellig. We hadden het 3 gangen menu van de restaurantweek.
De bediening was zeer vriendelijk maar niet altijd even effectief ( o.adrank vergeten in te schenken van een persoon, na rekening niet langskomen zodat je kunt betalen en niet aangeven dat je dit bij de kassa moet doen. ) De bediening had steeds enkele tafeltjes, dus tussendoor een vraag stellen was soms moeilijk omdat ze soms enige tijd niet langskwamen.
We zaten in de kelderruimte, het meest verwijderd van de gashaard. We voelden een koude windstroom die niet behaaglijk was. De ruimte was laag, maar gezellig ingericht.
Het eten zag er zeer mooi uit en was heerlijk en verrassend.
Zeker een restaurant om vaker te eten, maar dan liever op de begane grond of eerste laag daaronder en bij deze koude, dichterbij de haard.

Petronella op 18 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterbeek e.o.

Utrechtseweg 226 6862 AZ Oosterbeek

Over Klein Hartenstein

Villa Hartenstein is gelegen aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Villa Hartenstein heeft een erg rijke voorgeschiedenis. In 1728 begon Villa Hartenstein als herberg en was in september 1944 het hoofdkwartier van de Britse luchtlandingstroepen onder leiding van generaal-majoor Roy E. Urquhart.

Dineren in een sfeervol restaurant doe je bij Villa Hartenstein. De open sfeer zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. De gerechten kunnen als overheerlijk worden bestempeld en worden geserveerd door Michelin sterrenchef Dennis Richter Uitdenbogaardt. Dennis presenteert elke maand een ander menu waar je de keuze kunt maken uit de specialiteiten van Villa Hartenstein.

Laat jezelf verrassen door de culinaire gerechten van Villa Hartenstein!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Oosterbeek e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden