Knife fork icon red

Klein Hartenstein

€ 43,50 € 37,50

Culinair 4-gangen diner + overheerlijke amuse

Klein Hartenstein

8,2 (24)

Culinair 4-gangen diner + overheerlijke amuse € 43,50 € 37,50

Reserveer een tafel

Deal
Culinair 4-gangen diner + overheerlijke amuse
€ 43,50 € 37,50

Bij restaurant Klein Hartenstein in Oosterbeek presenteert patron cuisinier Dennis Richter Uitdenbogaardt met gepaste trots zijn prachtige menu.

Speciaal en exclusief voor DiningCity heeft hij een gastronomisch 4-gangendiner samengesteld in deze historische villa.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 22 september 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Klein Hartenstein

8.2
(24 reviews)
Eten
8.3
Service
8.3
Sfeer
7.9
Schrijf een review

"Heerlijk gegeten!!!!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

We hebben een heerlijk 4 gangen diner gehad met hele mooie en lekkere gerechten. De gerechten waren voor ons ster waardig! De bediening was erg vriendelijk en behulpzaam. Bij wijzigingen in het menu werdt niet moeilijk gedaan. We komen zeker terug!!!

Patrick op 02 april 2018

"Leuk restaurant, mooie lokatie"
7.7 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 7

De ontvangst was plezierig. Onze jassen werden keurig aangenomen. We hadden een drie gangen verrassingsmenu. Het voorgerecht was heerlijk. Helaas zat er tussen het uithalen van het voorgerecht en het serveren van hoofdgerecht erg veel pauze. Uiteindelijk bijna 50 minuten denk ik. En misschien nog wel langer als ik niets gevraagd had. Zonder verdere uitleg stond 2 minuten later het hoofdgerecht op tafel een kregen we een extra portie frites geserveerd. Het hoofdgerecht zelf was erg lekker en het dessert ook.

HJ van Heek op 19 maart 2018

"Heerlijk eten"
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

We hebben met 6 volwassenen heerlijk gegeten, was gezellig. We hadden het 3 gangen menu van de restaurantweek.
De bediening was zeer vriendelijk maar niet altijd even effectief ( o.adrank vergeten in te schenken van een persoon, na rekening niet langskomen zodat je kunt betalen en niet aangeven dat je dit bij de kassa moet doen. ) De bediening had steeds enkele tafeltjes, dus tussendoor een vraag stellen was soms moeilijk omdat ze soms enige tijd niet langskwamen.
We zaten in de kelderruimte, het meest verwijderd van de gashaard. We voelden een koude windstroom die niet behaaglijk was. De ruimte was laag, maar gezellig ingericht.
Het eten zag er zeer mooi uit en was heerlijk en verrassend.
Zeker een restaurant om vaker te eten, maar dan liever op de begane grond of eerste laag daaronder en bij deze koude, dichterbij de haard.

Petronella op 18 maart 2018

"leuk en gezellig mooie omgeving aardig en vriendelijk personeel"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

gezellig restaurant, waar het ondanks de felle kou buiten heerlijk warm was. Goede wijnen, heerlijk gegeten, maar vooral vriendelijk personeel, iets wat je niet meer vaak tegen komt. alle lof!

wilma op 18 maart 2018

"Teleurstellend"
5.0 Keuken 2 | Service 5 | Sfeer 8

Het eten was zeer teleurstellend. Het voorgerecht van krab was lekker. Van het hoofdgerecht was het vlees erg lekker, maar was het een erg klein stukje. Er zat een puree bij van aubergine die gerookt was die niet lekker smaakte. Voor het hoofdgerecht was de portie ook erg klein, er zaten geen bijgerechten bij. Het toetje van grapefruit was alleen maar zuur en bitter. Het tomatenijs smaakte naar pure tomatenpuree, niet lekker. Meerdere personen van ons gezelschap hebben het toetje overgeslagen.
Ondanks dat de service tijdens het diner goed was, werd er niet goed gereageerd op onze klachten. Bij het toetje gaf de serveerster aan dat ze het zelf nog niet had geproefd maar de klachten meer had gehoord en dat ze het door zou geven. We hebben geen terugkoppeling uit de keuken gehad. Het was heel anders geweest als dat wel was gekomen, of desnoods een kopje koffie/thee van het huis als goedmakertje. Dan waren we met een ander gevoel weggegaan. Hier zullen we niet snel terugkomen, helaas.

Z. Vink op 17 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterbeek e.o.

Utrechtseweg 226 6862 AZ Oosterbeek

Over Klein Hartenstein

Villa Hartenstein, een villa met een lange voorgeschiedenis. Het begon in 1728 als herberg en was in september 1944 het hoofdkwartier van de Britse luchtlandingstroepen onder leiding van generaal-majoor Roy E. Urquhart.


Voor het eerst werd gesproken over Villa Hartenstein als herberg ‘Het Rode Hert’ in 1728. In 1779 kocht advocaat J. van der Sluys de herberg en de naaste omgeving. Hij liet ‘Het Rode Hert’ afbreken en bouwde een herenhuis met bijgebouwen op de plek waar nu restaurant Klein Hartenstein staat.


Michelin sterrenchef Dennis Richter Uitdenbogaardt serveert hier zijn overheerlijke gerechten! 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Oosterbeek e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden