Knife fork icon red

Savarin

€ 67,50 € 37,50

Fantastische 5-gangen beleving

Savarin

7,9 (201)

Fantastische 5-gangen beleving € 67,50 € 37,50

Reserveer een tafel

Deal
Fantastische 5-gangen beleving
€ 67,50 € 37,50

Restaurant Savarin in Rijswijk staat voor puur genieten. Bij dit mooie en sfeervolle restaurant weten ze maar al te goed hoe je de heerlijke smaken van het seizoen kunt combineren met de beste wijnen. 

Het restaurant biedt je meer dan slechts culinaire geneugten: een bezoek aan Savarin is een belevenis. Wie hier binnenkomt, onthaast à la minuut. Speciaal voor DiningCity heeft Restaurant Savarin een geweldig 5-gangendiner samengesteld voor de scherpe prijs van 37,50 euro!
Let op, op vrijdag en zaterdag geldt er een weekendtoeslag á €5,- p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 juli 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Savarin

7.9
(201 reviews)
Eten
8.1
Service
7.9
Sfeer
7.7
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Wij hebben gister een heerlijke avond gehad!
Het was heet buiten met veel wespen; we zijn maar naar binnen verkast, waar het jammer genoeg ook heet was. Alcohol consumeren was temperatuurverhogend en wij lieten het maar bij één drankje. Geen airco!!!; voor het personeel vond ik het heel erg die veel stappen moesten maken. Ik hoop dat daar op korte termijn iets aan gedaan kan worden.
De gerechten hebben dit "kleine leed" goed gemaakt.

Jane Biharie op 08 augustus 2018

"review"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

goed!

Melania op 17 juni 2018

"Heerlijk"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en gedronken.

Jos op 08 juni 2018

"Plus en min."
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Wij werden hartelijk ontvangen. Hadden gemeld dat wij voor twee groenten allergisch waren. Dat werd bij binnenkomst meteen geverifieerd. Plus.
De amuse bevatte een van die twee groenten. Die ging terug. Min.
Het alternatief was lekker.
Wij vroegen om "achter elkaar" te worden bediend, omdat wij niet houden van lange wachttijden tussen de gerechten. Dat vormde geen probleem. Edoch... gerecht nummer drie werd per ongeluk aan onze buren geserveerd, die daardoor een extraatje kregen?
Voor ons werd een nieuw gerecht gemaakt, wat natuurlijk wel langer duurde.... Min.
Het eten was echt lekker met soms verrassende combinaties. Ik heb zelden zo'n goede Rocquefort gegeten! Plus.
De bediening was aardig en zeer attent. Plus.
Het restaurant was strak maar rustgevend ingericht, waardoor er een prettige sfeer ontstond. Plus.
Een gesprek voeren was moeilijk omdat er behoorlijk harde muziek werd gedraaid, die ons niet echt kon bekoren. Heel jammer, want als er wordt gezongen, ga je daar toch naar luisteren. Dan is het geen achtergrondmuziek meer. Min.
Op ons verzoek werd de muziek wel zachter gezet. Een meer "populair-klassieke" muziek zou veel meer in deze mooie omgeving passen!
Wij hebben de rekening slechts naar boven afgerond.
Toch is het eind-oordeel positief en kunnen wij dit restaurant zeker aanbevelen.

C. Buma op 08 maart 2018
Savarin heeft gereageerd op 20 maart 2018

Geachte C. Buma,
allereerst bedankt voor uw review op Diningcity.nl. Jammer om te lezen dat na verificatie van uw allergieën alsnog een van die twee groenten geserveerd is. Mijn excuses hiervoor. Ook biedt ik mijn excuses aan op het feit dat er een gerecht aan de verkeerde tafel geserveerd is. Ik hoop dat u verder geen lange wachttijden heeft gehad.
Fijn om te lezen dat de bediening aardig en attent was en u lekker heeft gegeten. Ons streven is om een goede sfeer voor elke gast te creëren, ik ben blij om te lezen dat het bij u is gelukt. Over de muziek zal ik uw tips meenemen en het bespreken met het restaurant.
Ik bedankt u voor uw positieve eindoordeel en graag zien wij u terug bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin.
Met vriendelijke groet, Anouk de Vreede


"Prima, maar ......"
6.0 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 6

Een mooie avond gehad!
De verrassing kwam toen ik thuis op de rekening een weekendtoeslag van 20 Euro ontdekte. Deze was niet gecommuniceerd en stond eveneens niet op de bevestiging.

C. v. d. H op 04 februari 2018
Savarin heeft gereageerd op 28 februari 2018

Geachte C. v. d. H, allereerst bedankt voor uw review op Diningcity.nl. Fijn dat u een mooie avond heeft gehad. Wij rekenen inderdaad op zaterdag een supplement van 10 euro per persoon. Wat vervelend dat het supplement voor u een verassing was. Dit staat wel op de website van Dining City vermeld.
Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin. Met vriendelijke groet,
Anouk de Vreede

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk e.o.

Laan van Hoornwijck 29 2289 DG Rijswijk

Over Savarin

Restaurant Savarin in Rijswijk is een plek waar je van àlles kunt genieten: van perfect gastheerschap, een stijlvolle, ontspannen omgeving en uiteraard van een uitstekende keuken. Onder de kap bevinden zich ook nog eens uitstekend geoutilleerde salons voor seminars, vergaderingen, recepties en andere besloten bijeenkomsten.

Al die ingrediënten - schoonheid, sfeer en kwaliteit - komen samen op één locatie. Met recht kan worden gezegd, dat wij onze gasten meer bieden dan culinaire geneugten: een bezoek aan Savarin is een belevenis.

Wat we daarmee bedoelen kunnen we eigenlijk alleen uitleggen als we je persoonlijk ontvangen. Als je uit de auto stapt, kom je al een andere wereld binnen. Onder oude bomen liggen intieme terrassen. Het restaurant zelf is een combinatie van traditie en design, van comfort en de modernste voorzieningen. Wie hier binnenkomt onthaast à la minuut.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rijswijk e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden