Savarin

Frans, Nederlands | €€€
8,2 (302 reviews)
94% aanbevolen

4-gangen Gault&Millau Verrassingsdiner € 60,- € 50,-

Savarin

Frans, Nederlands | €€€
8,2 (302 reviews)
94% aanbevolen

4-gangen Gault&Millau Verrassingsdiner € 60,- € 50,-

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
4-gangen Gault&Millau Verrassingsdiner
€ 60,- € 50,-

Laat je culinair verwennen door de overheerlijke gerechten van Savarin. Chef-kok Carlos Blankers leidt het culinaire avontuur, waarbij hij met passie en toewijding gerechten van de hoogste kwaliteit creëert. Met gebruik van verse, lokale ingrediënten en seizoensproducten worden smaken versterkt, resulterend in ware culinaire meesterwerken. Savarin nodigt je uit voor een onvergetelijke gastronomische reis. Ontdek de kunst van smaak bij Savarin!

Savarin serveert nu een 4-gangen Gault&Millau Verrassingsdiner en dit voor slechts € 50,-.

Kom langs en beleef een bijzondere culinaire ervaring bij Savarin!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
3-gangen Gault&Millau Verrassingsdiner
€ 55,- € 45,-

Ervaar verfijning, innovatie en ongeëvenaarde smaak bij Savarin, dé bestemming voor fijnproevers. Chef-kok Carlos Blankers leidt het culinaire avontuur, waarbij hij met passie en toewijding gerechten van de hoogste kwaliteit creëert. Met gebruik van verse, lokale ingrediënten en seizoensproducten worden smaken versterkt, resulterend in ware culinaire meesterwerken. Savarin nodigt je uit voor een onvergetelijke gastronomische reis. Ontdek de kunst van smaak bij Savarin!

Savarin serveert nu een 3-gangen Gault&Millau Verrassingsdiner en dit voor slechts € 45,-.

Wacht niet langer en maak kennis met de sublieme gerechten en het vriendelijke personeel. Reserveer nu en beleef een onvergetelijke culinaire ervaring bij Savarin!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
4-gangen Gault&Millau Verrassingslunch
€ 60,- € 50,-

Stap binnen bij Savarin en laat je verwelkomen door de charme en magistrale gerechten die zij serveren. Chef-kok Carlos Blankers leidt het culinaire avontuur, waarbij hij met passie en toewijding gerechten van de hoogste kwaliteit creëert. Met gebruik van verse, lokale ingrediënten en seizoensproducten worden smaken versterkt, resulterend in ware culinaire meesterwerken. Savarin nodigt je uit voor een onvergetelijke gastronomische reis. Ontdek de kunst van smaak bij Savarin!

Savarin serveert nu een 4-gangen Gault&Millau Verrassingslunch en dit voor slechts € 50,-.

Geniet nu van een 4-gangen Gault&Millau Verrassingslunch in een fijne en ongedwongen sfeer bij Savarin.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
3-gangen Gault&Millau Verrassingslunch
€ 55,- € 45,-

Ontdek de geweldige gerechten van Savarin, dé bestemming voor fijnproevers. Chef-kok Carlos Blankers leidt het culinaire avontuur, waarbij hij met passie en toewijding gerechten van de hoogste kwaliteit creëert. Met gebruik van verse, lokale ingrediënten en seizoensproducten worden smaken versterkt, resulterend in ware culinaire meesterwerken. Savarin nodigt je uit voor een onvergetelijke gastronomische reis. Ontdek de kunst van smaak bij Savarin!

Savarin serveert nu een 3-gangen Gault&Millau Verrassingslunch en dit voor slechts € 45,-.

Geniet nu van een 3-gangen Gault&Millau Verrassingslunch in een fijne en ongedwongen sfeer bij Savarin.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 302 mensen zeggen over Savarin

8.2 Gebaseerd op 302 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Het eten was prima, de ambiance ook, maar er zijn altijd kleine dingen die niet kloppen"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Het was een prachtige dag, lekker gegeten ook, met (medisch) dieet werd goed rekening gehouden. En toch is er altijd wel iets wat even ergernis opwekt. Deze keer was dat het volgende. Er werd bij binnenkomst gemeld dat er voor ons binnen gedekt was. Wij zeiden dat opeen zeldzame dag met 28 graden, wij liever op het ...

Lees hele review

Het was een prachtige dag, lekker gegeten ook, met (medisch) dieet werd goed rekening gehouden. En toch is er altijd wel iets wat even ergernis opwekt. Deze keer was dat het volgende. Er werd bij binnenkomst gemeld dat er voor ons binnen gedekt was. Wij zeiden dat opeen zeldzame dag met 28 graden, wij liever op het terras wilden eten, daar waren maar drie tafels bezet. De ober reageerde nogal afgemeten en liep weg en liet ons ( ik met stok) staan in de hal. Na een tijdje zijn we zelf maar ergens gaan zitten. De ober deed overigens verder prima zijn werk.

Marian Demenint-de Jongh op 06 september 2023
Geverifiëerd

"Verrassend lekker verrassingsmenu "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Verrassingsmenu was verrukkelijk, gevarieerd, prachtige combinaties van smaken. Mooie wijnkaart (letters wel erg klein, dus bril niet vergeten), ook goede alcoholvrije wijnen)
Bediening zeer vriendelijk en veel kennis van zaken.

Michiel van der Drift op 02 september 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch gegeten

Jolanda Scholte-Haak op 01 september 2023
Geverifiëerd

"Savarin diner"
8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Het was een mooie zomerse avond. Het eten was culinair en mooi opgemaakt. het smaakte heerlijk. De bediening was prima, alleen hadden ze het terras aan kunnen vegen en het pand een likje verf kunnen geven. Dat maakt het plaatje helemaal af. We komen zeker nog een keer terug!

Moni Lugt (1 review) op 03 juli 2023
Geverifiëerd
Jonathan van Dijk heeft gereageerd op 25 juli 2023

Geachte mevrouw Lugt, Beste Moni,

Hartelijk dank voor uw positieve review over uw ervaring bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin. We zijn verheugd te horen dat u heeft genoten van uw mooie zomerse avond bij ons. Het doet ons goed dat u de culinaire en mooi opgemaakte gerechten heeft gewaardeerd. Onze oprechte excuses voor enig ongemak met het terras en het pand. We zullen uw opmerkingen ter harte nemen en ervoor zorgen dat we dit verbeteren om het plaatje helemaal af te maken. Bedankt voor uw begrip en we kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor nog een mooie culinaire ervaring.

Met vriendelijke groeten,
Het team van Restaurant, Hotel & Spa Savarin


"Gezellig plek leuk ingedeeld, fantastisch menu"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben gereserveerd voor het 5-gangen menu. Dat bleek een prima keus, 5 gangen met uitleg, fraaie compositie en zer smakelijke

Rob Bronsgeest op 30 juni 2023
Geverifiëerd
Jonathan van Dijk heeft gereageerd op 25 juli 2023

Geachte meneer Bronsgeest, Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over uw ervaring bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van het 5-gangen menu. Ons team doet altijd hun best om heerlijke gerechten te serveren, en we zijn blij dat u de gerechten heeft gewaardeerd. Bedankt voor uw waardering en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor nog een culinaire beleving met uitstekende uitleg bij elke gang.

Met vriendelijke groeten,
Het team van Restaurant, Hotel & Spa Savarin

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Savarin

Keuken: Frans, Nederlands

Restaurant Savarin in Rijswijk is een plek waar je van àlles kunt genieten: van perfect gastheerschap, een stijlvolle, ontspannen omgeving en uiteraard van een uitstekende keuken. Onder de kap bevinden zich ook nog eens uitstekend geoutilleerde salons voor seminars, vergaderingen, recepties en andere besloten bijeenkomsten.

Al die ingrediënten - schoonheid, sfeer en kwaliteit - komen samen op één locatie. Met recht kan worden gezegd, dat wij onze gasten meer bieden dan culinaire geneugten: een bezoek aan Savarin is een belevenis.

Wat we daarmee bedoelen kunnen we eigenlijk alleen uitleggen als we je persoonlijk ontvangen. Als je uit de auto stapt, kom je al een andere wereld binnen. Onder oude bomen liggen intieme terrassen. Het restaurant zelf is een combinatie van traditie en design, van comfort en de modernste voorzieningen. Wie hier binnenkomt onthaast à la minuut.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden