Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 95 mensen zeggen over Bouchon D'en Façe
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was lekker, met als tip dat als je Babette serveert vooraf de vraag gesteld kan worden hoe rood je het vlees wil eten. Mijn tafelgenoot houd niet van erg rood vlees en dat ging terug naar de keuken toen we er iets van zeiden. Dit had gemakkelijk voorkomen worden.
Het menu was inclusief wijnen, dan verwacht...
Het eten was lekker, met als tip dat als je Babette serveert vooraf de vraag gesteld kan worden hoe rood je het vlees wil eten. Mijn tafelgenoot houd niet van erg rood vlees en dat ging terug naar de keuken toen we er iets van zeiden. Dit had gemakkelijk voorkomen worden.
Het menu was inclusief wijnen, dan verwacht je bij elke gang ook een wijn: de heerlijke oesters werden bij het, zelfbetaalde, aperitief geserveerd en bij het dessert werd ook geen wijn aangeboden. Geef dit duidelijker aan, was niet qua verwachting. Er zaten dicht bij de bar en de medewerkers waren nogal luidruchtig en openhartig over tal van prive onderwerpen die we letterlijk konden verstaan. Onze vraag hierover werd afgedaan met het antwoord dat het restaurant graag een casual sfeer wil uitdragen. Ik hoef als gast tijdens een avondje uit niet te geconfronteerd te worden met dergelijke privézaken.
Een zakelijke tip: als je in het dessert koffie serveert zul je weinig losse koffie meer verkopen. Is slecht voor je upwelling.
Super!
Fijn sfeervol Frans restaurant met prettige bediening en heerlijk Frans eten
Als we in Maastricht zijn gaan we altijd een keer eten bij dit leuke restaurant.
Heerlijk eten, erg vriendelijk personeel ,gezellige sfeer en een goede prijs-kwaliteit
Heerlijke Franse keuken met fijne bediening.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.
Over Bouchon D'en Façe
Keuken: Frans
Een Frans concept met traditionele en eerlijke gerechten voor een betaalbare prijs. Bouchon d’en Façe in Limburg is een kruising tussen een bistro, een taverne en gastronomie, waar geestigheid en durf voorop staan.
Typerend aan een originele bouchon is de persoonlijke band die het personeel creëert met zijn gasten. Bouchon d'en Façe gaat een stap verder dan gastvrijheid. Jong en oud is welkom voor lunch, diner of om te borrelen. Een Franse wijn wordt geserveerd met charcuterie, die vers wordt gesneden met de snijmachine die op de bar staat. De ongedwongen Franse sfeer wordt doorgevoerd van de menukaart tot in het interieur.