De Kleine Colvenier

Frans | €€
8,8 (81 reviews)
92% aanbevolen

3-gangen Rising Star All-in lunch € 60,-

De Kleine Colvenier

Frans | €€
8,8 (81 reviews)
92% aanbevolen

3-gangen Rising Star All-in lunch € 60,-

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
3-gangen Rising Star All-in lunch
€ 60,-

De Kleine Colvenier doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen rising star all-in lunch. Ontdek De Kleine Colvenier nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen rising star all-in lunch.

Reserveer nu jouw tafel bij De Kleine Colvenier!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
3-gangen Rising Star All-in diner
€ 60,-

De Kleine Colvenier doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen rising star all-in diner. Ontdek De Kleine Colvenier nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen rising star all-in diner.

Reserveer nu jouw tafel bij De Kleine Colvenier!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 81 mensen zeggen over De Kleine Colvenier

8.8 Gebaseerd op 81 reviews. 92% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Review"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top!

Leen Van acker (1 review) op 03 december 2022
Geverifiëerd

"Colvenier "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super lekker

Philippe Claes op 29 juli 2022
Geverifiëerd

"Veel blabla"
4.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 2

Bij binnenkomst werd al direkt duidelijk dat 3 gangen menu (65€ waarvoor we gereserveerd hadden in de Kleine Colvenier) niet op prijs werd gesteld. We werden via de keuken naar de kelder geleid voor het aperitief. Geen kaart, geen prijzen en op mijn vraag hierover werd vaag gedaan (onze aperitieven kosten ‘rond de 1...

Lees hele review

Bij binnenkomst werd al direkt duidelijk dat 3 gangen menu (65€ waarvoor we gereserveerd hadden in de Kleine Colvenier) niet op prijs werd gesteld. We werden via de keuken naar de kelder geleid voor het aperitief. Geen kaart, geen prijzen en op mijn vraag hierover werd vaag gedaan (onze aperitieven kosten ‘rond de 15€) met duidelijke tegenzin. Je komt hier namelijk voor ‘een beleving’. Madam bracht ons naar een tafel. We kozen een glaasje champagne. Er werden enkele grote groene olijven en enkele blokjes kaas op de tafel gezet. Dan kwam iets later nog een mooi klein bordje met slaatje, een maatje en zure room. Dat was ok. De chef loopt rond en wil een sfeer van exclusiviteit etaleren, maar na het plaatsen van het bordje werden we met een kwinkslag gevraagd om rond te lopen en foto’s te maken (voor fb, instagram…knipoog!) we geloofden onze oren niet. We nuttigden onze aperitief helemaal alleen beneden. 1 ander koppel was al boven naar de eetzaal. Daarna vervoegden we twee andere tafels. De wijnkaart werd aangereikt en nergens werd gezegd wat je te eten krijgt, want het concept is dat je eet wat de pot schaft. Bij keuze vd wijn toch wel zo fijn te weten wat je gaat eten. Madam: ‘meestal voorgerecht iets met vis en nagerecht iets met vlees’ Dat was het. We kozen een goedkope fles van de uitgebreide kaart (40€) en er werd gevraagd of we bruis of plat water dronken (eigen maak (10€). Voorgerecht was visvelouté met stukje roggevleugel, zalm en garnaaltjes. Was ok. Dan eendeborstfilet met 1 asperge, enkele krieltjes, peultjes… smaakte gewoon. Lekker maar niets speciaals en de messen waren bot. Tijdens het dessert kwam de chef nog even uitwijden over hoe hij zijn asperges bereidde en bewaarde (op vraag vd tafel achter mij) en hoe uitzonderlijk dát wel was. Dat kon niemand anders (letterlijk zijn woorden). Het dessert pêche melba in heet bord met gesuikerde geroosterde amandelen met roomijs. Ook ok. Prijs voor dit alles: 210€. Het eten was ok maar zeker niet uitzonderlijk en dan kun je voor deze prijs elders veel lekkerder eten. De sfeer was ronduit ongemakkelijk. Ik boekte voor de bistro versie van het grote restaurant en kreeg een hoop blabla. Op de vraag of alles naar wens wens was (‘de messen zijn niet scherp genoeg voor het vlees’) werd gereageerd of er niets meegedeeld werd. ‘Ja maar u moet het mes het werk laten doen hé’ …? Die messen bleven. Zeer bevreemdende ervaring. Nooit meer…

Ann op 23 juli 2022
Geverifiëerd

"Gastronomische lunchmoment heerlijk "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Perfecte bediening, eten was heerlijk. Echte aanrader

Noura Yildiz op 21 juli 2022
Geverifiëerd

"Diner met vaste waarde"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Wie houdt van klassieke degelijke verfijnde stijl, die zet De Kleine Colvenier op zijn TO GO list!

Myriam Slock op 12 juli 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Kleine Colvenier

Keuken: Frans

Patrick Van Herck, eigenaar en chef-kok van restaurant Huis De Colvenier, wilde iets bijzonders doen voor het 25-jarig bestaan van zijn restaurant. Daarom heeft hij De Kleine Colvenier geopend. Dit restaurant zit pal naast Huis De Colvenier en is meer casual. Het restaurant heeft mooie houten tafels en gemakkelijke stoelen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden