The Old Pal

Nederlands |
8,5 (121 reviews)
90% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 121 mensen zeggen over The Old Pal

8.5 Gebaseerd op 121 reviews. 90% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Bij binnenkomst werd ons meteen verteld dat er geen 4 gangendiner was. Als alternatief werd ons een 3 gangendiner aangeboden voor gemiddeld per gang ongeveer dezelfde prijs. We konden ook a la carte bestellen. Heerlijk gegeten, goed bereid, ruime porties. Wij komen terug!

Marianne Meijer op 05 maart 2023
Geverifiëerd

"Leuke eetgelegenheid"
8.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 9

Het eten was prima voor die prijs. Gezellige omgeving.

Anja op 25 november 2022
Geverifiëerd

"Lekker gegeten "
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

We hadden een 4-gangendiner in het kader van de restaurantweek. Alles was erg lekker, alleen leken de gangen 1 en 2 erg op elkaar. We kregen 2x een shared dining plank met nachos. De 2e met iets andere hapjes, maar toch. Ik zou een amuse vooraf gedaan hebben of een licht soepje als 2e gang. Nu hebben we de 2e plank ...

Lees hele review

We hadden een 4-gangendiner in het kader van de restaurantweek. Alles was erg lekker, alleen leken de gangen 1 en 2 erg op elkaar. We kregen 2x een shared dining plank met nachos. De 2e met iets andere hapjes, maar toch. Ik zou een amuse vooraf gedaan hebben of een licht soepje als 2e gang. Nu hebben we de 2e plank halfvol terug laten gaan, want anders zaten we al vol vóór het hoofdgerecht. Dat was overigens een erg lekkere flammkuchen. Toetje ook heerlijk. Dus alles bij elkaar prima.

Joke Sants op 25 september 2022
Geverifiëerd

"Gezellig en lekker eten"
8.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 10

Lekker gegeten

Wendy Bolmers op 24 september 2022
Geverifiëerd

"Het dining city arrangement bij The Old Pal."
5.7 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 6

Een paar jaar geleden hebben we er heerlijk gegeten, o.a. goede zalmfilet en biefstuk of kip saté. Helaas werden onze hoge verwachtingen niet waargemaakt. Het was vooral veel, met een groot aandeel taco's met gesmolten kaas. Het 4-gangen diner werd gestart met een plank met broodjes en taco's met veel gesmolten kaas...

Lees hele review

Een paar jaar geleden hebben we er heerlijk gegeten, o.a. goede zalmfilet en biefstuk of kip saté. Helaas werden onze hoge verwachtingen niet waargemaakt. Het was vooral veel, met een groot aandeel taco's met gesmolten kaas. Het 4-gangen diner werd gestart met een plank met broodjes en taco's met veel gesmolten kaas erop. We kregen vervolgens weer een plank met o.a. gerookte zalm, makreel en rundvlees rolletjes en weer dezelfde broodjes en taco's. Dus de eerste plank vonden wij tamelijk overbodig.
Het hoofdgerecht, we namen de kipsaté, was ruim voorzien van frites en wat kleffe salade. Onze keuze voor het nagerecht was niet meer beschikbaar, dus we namen de dame blanche. Deze was wel oké. We hebben er frisdrank en een glas Cabernet Sauvignon bij gedronken. De wijn was prima.

Free Willy op 05 september 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zoetermeer e.o.

Toon telefoonnummer

Over The Old Pal

Keuken: Nederlands

The Old Pal is een gezellig en enorm sfeervol bier- en eetcafé in Zoetermeer. Door de gezellige sfeer voel je je hier meteen thuis. Ook beschikken ze over een verwarmd terras dat het hele jaar door geopend is.

Voor een smakelijke lunch, een subliem diner of een gezellige borrel ben je aan het juiste adres bij The Old Pal. Zeker voor de bierliefhebbers is The Old Pal een aanrader, zij schenken namelijk meer dan 30 verschillende heerlijke biertjes.

Bij Old Pal draait het om jou! Kom snel langs en proef de enorm gezellige sfeer!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Zoetermeer e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden