Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Deal
6-gangen Luxe Gault&Millau menu
€ 75,-
De Steenen Tafel doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 6-gangen luxe gault&millau menu . Ontdek De Steenen Tafel nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 6-gangen luxe gault&millau menu .
Reserveer nu jouw tafel bij De Steenen Tafel!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 april 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 588 mensen zeggen over De Steenen Tafel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben weer ontzettend genoten van het eten, de sfeer, de fijne en gezellige bediening. We hadden ook een tafel met een mooi uitzicht wat het helemaal compleet maakte.
Genoten van de kwaliteit van het eten, de bediening en de ambiance. Hier komen we zeker terug!
De service was uit de kunst. Vriendelijke bediening en gastheer. Het eten smaakte goed, maar de smaakcombinaties was niet erg vernieuwend, maar wel nieuwe dingen gegeten (63 graden ei) was erg smaakvol!
Na een hartelijke ontvangst ging het eet-feestje los met heerlijke, mooie gerechtjes, aangevuld met lekkere wijnen. De bediening maakte onze avond helemaal af met hun gezelligheid en kundige adviezen. Tot gauw 😃.
Heerlijk gegeten, aardige mensen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.
Over De Steenen Tafel
Keuken: Frans, Nederlands
Een restaurant met een bijzonder rijke historie is Restaurant de Steenen Tafel. Het restaurant bevindt zich op het mooiste en tevens hoogste punt van Arnhem, in een watertoren in park Klarenbeek.
Er wordt eerlijk, eenvoudig maar vooral smaakvol gekookt. De gerechten zijn klassiek maar toch vernieuwend. De combinaties worden simpel gehouden, om elk ingrediënt afzonderlijk en perfect tot zijn recht te laten komen.
Bij Restaurant de Steenen Tafel wordt gewerkt met streekproducten van kleine ambachtelijke producenten. In het wildseizoen ontvangen ze wild van de Veluwe en uit de Ooijpolder. In het voorjaar en zomer ontvangen ze groenten uit de tuin van Marianne. Zij verbouwt met liefde, de volledig biologische groenten en de kruiden.