Knife fork icon red

De Beejekurf

9,1 (509 reviews)
98%

Wat 509 mensen zeggen over De Beejekurf

9.1
(509 reviews)
Eten
9.1
Service
9.2
Sfeer
8.9
98%
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Hallo,
Gisteravond voor de tweede keer gegeten bij De Beejekurf. Het was weer helemaal geweldig. De ontvangst is erg goed. Tafels zijn mooi ingedekt. Zelf ben ik liefhebster van Prosecco/Cava en De Beejekurf schenkt een geweldig lekkere Cava. Overigens is deze niet alleen erg lekker, het glas is ook goed gevuld. je...

Lees hele review

Hallo,
Gisteravond voor de tweede keer gegeten bij De Beejekurf. Het was weer helemaal geweldig. De ontvangst is erg goed. Tafels zijn mooi ingedekt. Zelf ben ik liefhebster van Prosecco/Cava en De Beejekurf schenkt een geweldig lekkere Cava. Overigens is deze niet alleen erg lekker, het glas is ook goed gevuld. je ziet dat vaak anders (helaas).
De bediening is erg attent, denkt met je mee etc.
De chefkok heeft lef! Op een gepaste manier. Hij durft gewaagde combinaties op tafel te zetten, die stuk voor stuk erg smaakvol zijn.
Wat mij betreft: Paul, Ilse, Mathijs, Sjoerd en Vince ga zo door en we gaan elkaar nog vaak zien in jullie geweldige etablissement!!!!

Saskia Ruymbeek op 29 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Sssttt, niet verder vertellen, maar de Beejekurf is een pareltje. Als regelmatige restaurantbezoeker (we gaan minstens 1x per week uit eten) in de regio Limburg/Brabant/Duitse grensstreek waren we zeer aangenaam verrast. De smaakvolle moderne rustige inrichting, prettige sfeer, ontspannen, attente en persoonlijke be...

Lees hele review

Sssttt, niet verder vertellen, maar de Beejekurf is een pareltje. Als regelmatige restaurantbezoeker (we gaan minstens 1x per week uit eten) in de regio Limburg/Brabant/Duitse grensstreek waren we zeer aangenaam verrast. De smaakvolle moderne rustige inrichting, prettige sfeer, ontspannen, attente en persoonlijke bediening en het voortreffelijke, zeer aparte 4-gangenmenu zorgden voor een culinair hoogtepunt. Ook buiten de "week van het restaurant" zijn de prijzen voor de menu alleszins redelijk. De manier waarop men zich spontaan excuseerde toen per abuis het tussengerecht te snel na het voorgerecht geserveerd werd, getuigt van durf en grote klasse. Prettig is ook dat men zonder dralen telkens een karaf kraanwater ter beschikking stelt i.p.v. verplichte dure flessenwaters. Met dit restaurant zet de regio Noord-Limburg rondom Venray zich (eindelijk) op de kaart.

Andre van den Enden op 29 augustus 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor het eerst de Beejekurf bezocht.
Een hele dikke pluim.
Voor de kok, voor de bediening, voor de service en voor de hele entourage.
Super.

annemie bours op 29 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Na een geweldige ontvangst werden we naar onze tafel geleid in de heerlijke entourage van dit restaurant......en......als het eten en de bediening dan ook nog puik zijn.....wat wil je dan nog meer !!!!! Een besliste aanrader....we gaan er zeer zeker vaker een bezoek brengen !!!

Frans Thissen op 29 augustus 2010

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en gedronken, Ambiance prima

Cor Zaal op 29 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Venray e.o.

Paterslaan 15 5801 AS Venray

Over De Beejekurf

Het knusse restaurant De Beejekurf ligt in het Limburgse Venray. De moderne en vooral frisse inrichting maakt het restaurant enorm sfeervol. Bij De Beejekurf word je zonder twijfel in de watten gelegd. Het keukenteam heeft veel passie voor het vak en kookt met trots! Dat proef je dan ook zeker. Laat je meenemen in de verhalen achter de overheerlijke gerechten en wijnen. De spannende creaties van de chef zorgen elke keer weer voor een verrassing. Wil je ook een avond of middag onbezorgd komen genieten? Reserveer dan snel een tafel bij De Beejekurf.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Venray e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden