Knife fork icon red

Akkeroord

9,4 (28)

Wat zeggen mensen over Akkeroord

9.4
(28 reviews)
Eten
9.6
Service
9.5
Sfeer
9.2
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, relaxte sfeer

Sander op 17 mei 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten!

Rens op 28 maart 2019

"Heerlijke avond gehad!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was al een tijd geleden dat mijn man en ik zonder kids uit zijn geweest, de avond hier was echt heerlijk! Goed gegeten, waarbij er echt rekening werd gehouden met dieet wensen (in mijn geval vega), super gezellige sfeer waarbij het personeel netjes, zonder te netjes of afstandelijk was. Heel enthousiaste wijnkenner, waar we weer wat van hebben geleerd... zowel qua eten als qua sfeer een enorme aanrader!

Familie Klop op 24 maart 2019

"Fantastisch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wederom weer heerlijk gegeten. Ook de gastvrouw en gastheer hebben hier een steentje aan bij gedragen door de goede sfeer en uitleg over wijnen bij het gerecht

Ilonka op 23 maart 2019

"Top avond gehad"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In het kader van de restaurant-week waren we hier voor een verrassingsmenu: 3 gangen en een supplement 4de gang tegen bijbetaling. Het was heerlijk echt een aanrader.

Joherlia van Veldhuizen op 18 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Waddinxveen e.o.

Akkeroord 1 2741 PZ Waddinxveen

Over Akkeroord

U vindt restaurant Akkeroord in de rustige omgeving van Waddinxveen. In de landelijke sfeer wordt u welkom geheten door vader en dochter Martin en Marlotte Baas. Omringd door natuurlijk groen en stilte kunt u ongestoord genieten van de wisselende menukaart met gerechten gemaakt van seizoens- en streekproducten.

U wordt op een gezellige wijze ontvangen door één van de gastdames of -heren, zowel voor de lunch als voor het diner. Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u terecht bij Restaurant Akkeroord voor smakelijke gerechten die met liefde en passie voor u zijn bereid. U geniet van persoonlijke aandacht en optimale gastvrijheid van de bediening.

U staat bij ons centraal. Bij uw reservering vragen wij u dan ook om eventuele allergieën of dieetwensen. Hier houden wij uiteraard rekening mee en komen we samen tot passende gerechten.

De warme tinten van het interieur en de gastvrije sfeer in het restaurant dragen bij aan een moderne ambiance.

Blauwe zaal van Akkeroord

Naast het restaurant beschikken wij ook over een aparte zaal waar u privé kunt dineren, lunchen, vergaderen en seminars kunt houden. De zaal is geheel beschikbaar met een eigen terras.

Wijnkamer

Vergaderen in stijl en omringd door mooie wijnen, bij Akkeroord is het mogelijk. In onze Wijnkamer heeft u de mogelijkheid om te vergaderen met een groep tot 10 personen.

Buiten eten

Aan de achterkant van het restaurant vindt u onze landelijk gelegen terrastuin. Hier dragen wij ook onze rustieke en ontspannen sfeer uit zodat u ook buiten onbezorgd kunt genieten van lunch of diner.

Wist u dat Akkeroord een officiële trouwlocatie is? Onze tuin leent zich perfect voor uw bruiloft.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Waddinxveen e.o.
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden