Knife fork icon red

Pillars Restaurant & Bar

8,3 (76 reviews)

Wat 76 mensen zeggen over Pillars Restaurant & Bar

8.3
(76 reviews)
Eten
8.2
Service
8.6
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"Pillars"
5.0 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 4

De bediening deed z'n best, maar kon er toch niet aan voldoen om het 4-gangen restaurantweekmenu binnen de gestelde tijd (tussen 18:00 en 21:45) uit te serveren. Wij hadden aangegeven om 21:45 weg te moeten ivm concert (Pillars wordt door De Doelen ook aangegeven als pre-concert restaurant), echter, hoewel door bedi...

Lees hele review

De bediening deed z'n best, maar kon er toch niet aan voldoen om het 4-gangen restaurantweekmenu binnen de gestelde tijd (tussen 18:00 en 21:45) uit te serveren. Wij hadden aangegeven om 21:45 weg te moeten ivm concert (Pillars wordt door De Doelen ook aangegeven als pre-concert restaurant), echter, hoewel door bediening bevestigd, hebben wij het dessert moeten overslaan. Dit is op de rekening wel correct gecompenseerd.
Het voorgerecht was nogal aan de zoete kant; niet wat je van een voorgerecht verwacht. Wel spannend gebruik van ingrediënten.
Setting restaurant in lobby is te rumoerig, zeker met grote groep bargasten.

E. Senden op 13 oktober 2016

"Warm aanbevolen!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op woensdagavond 6 april genoten we hier van het diner tijdens de restaurantweek: een top-ervaring. Niet alleen omdat we gratis een vierde gang kregen. Alle gerechten waren verfijnd van smaak en de presentatie was bijzonder mooi. Het personeel was heel vriendelijk - en kwam zelfs vragen naar de timing voor het volg...

Lees hele review

Op woensdagavond 6 april genoten we hier van het diner tijdens de restaurantweek: een top-ervaring. Niet alleen omdat we gratis een vierde gang kregen. Alle gerechten waren verfijnd van smaak en de presentatie was bijzonder mooi. Het personeel was heel vriendelijk - en kwam zelfs vragen naar de timing voor het volgende gerecht.
De locatie was schitterend (tweede verdieping met mooi zicht op het station(splein)) en sfeervol ingericht. Ook veel ruimte tussen de tafels. Een aanrader op alle vlakken!

Mieke Kerckhof op 08 april 2016

"Net niet wat je mag verwachten"
5.3 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 6

Gisteren via de restaurantweek gegeten bij Brasserie Manhattan. Een meer dan mooie locatie met een prachtig uitzicht. Echter het eten valt toch echt tegen. Met name het hoofdgerecht (eend) viel niet in de smaak. Deels werd dit gecompenseerd doordat we de vorige gang nogmaals kregen.

Overall beneden de verwachtin...

Lees hele review

Gisteren via de restaurantweek gegeten bij Brasserie Manhattan. Een meer dan mooie locatie met een prachtig uitzicht. Echter het eten valt toch echt tegen. Met name het hoofdgerecht (eend) viel niet in de smaak. Deels werd dit gecompenseerd doordat we de vorige gang nogmaals kregen.

Overall beneden de verwachting, aangezien je op zo'n mooie locatie toch meer verwachten. Tip: simpelere gerechten maken met meer smaak.

Gast eter op 01 april 2016

"Diner in het Manhattanhotel"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

We hebben uitstekend genoten in de Brasserie van het Manhattanhotel
Het eten was voortreffelijk, sfeer en service was gemoedelijk, vriendelijk, rustige muziek op de achtergrond en een bijzondere uitzicht naar het CS-station.
Zeker toen de avond viel en de lichten aangingen.
We komen zeker nog terug!

Inge Jacoby op 25 september 2015

"De restaurant week!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Een goed ontvangst en een prachtige plek bij het raam met uitzicht op het Centraal Station van Rotterdam. Het eten was heerlijk, behalve het vlees (staartstuk) was vreselijk taai. Dit werd prima opgelost door een ander hoofdgerecht aan te bieden,( ik heerlijke malse biefstuk en mijn tafelgenoot Dorade) en een gratis...

Lees hele review

Een goed ontvangst en een prachtige plek bij het raam met uitzicht op het Centraal Station van Rotterdam. Het eten was heerlijk, behalve het vlees (staartstuk) was vreselijk taai. Dit werd prima opgelost door een ander hoofdgerecht aan te bieden,( ik heerlijke malse biefstuk en mijn tafelgenoot Dorade) en een gratis koffie of thee na afloop Ook genoten van de heerlijke wijnen uit het wijnarrangement. Kortom, we hebben heerlijk genoten van onze avond!!!

Mevr. Vonck op 06 september 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Weena 686 3012 CN Rotterdam

Over Pillars Restaurant & Bar

Welkom in Pillars,


Onze bar is vernoemd naar de decoratieve pilaren in de lobby van het Rotterdam Marriott Hotel, maar refereert vooral naar onze vier kernpilaren; To Welcome, To Gather, To Collaborate & To Chill. Van een koffiecafé in de ochtend naar een levendige, op wijn gerichte bar in de avond, Pillars is de plek waar werk, ‘social life’, creativiteit en tijd voor jezelf naadloos in elkaar overgaan.


Ons menu biedt een ruime keuze aan kwaliteitswijnen uit diverse regio’s en voor ieder budget. Buiten wijn serveren wij vol trots het beste wat Rotterdam op het gebied van eten te drinken te bieden heeft. 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden