Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 87 mensen zeggen over Spetters*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Mooi restaurant met goede bediening.
Voorgerecht was uitstekend,
Hoofdgerecht viel tegen: Mossels heb ik al beter gegeten en wildzwijn was taai.
Nagerecht was lekker maar erg simpel, mocht meer uitdagend zijn.
We hebben daar verassend lekker gegeten. Kwalitiet en service zijn erg goed. Het was voor ons een nieuw restaurant. We komen er ongetwijfeld nog terug tijdens onze vakantieperiode(s).
Enig minpuntje vonden wij dat de tafeltjes in het achterste gedeelte wel erg dich op elkaar stonden. Privacy gesprekken kun je dan niet echt voeren.
We hebben heerlijk gegeten. Een amuse metgemarineerde bloemkoolstronkjes, kerrie en cashewnoten, een zachte langoustinesoep voor mijn man en voor mij malse kalfslende heel dun gesneden.(carpaccio) Het hoofdgerecht bestond uit everzwijn met heerlijke aardappelen, paddestoelen, boontjes en het totaal als stoofpotje op...
Lees hele reviewWe hebben heerlijk gegeten. Een amuse metgemarineerde bloemkoolstronkjes, kerrie en cashewnoten, een zachte langoustinesoep voor mijn man en voor mij malse kalfslende heel dun gesneden.(carpaccio) Het hoofdgerecht bestond uit everzwijn met heerlijke aardappelen, paddestoelen, boontjes en het totaal als stoofpotje opgediend.
Het nagerecht bestond uit een Brugse wafel, kersen, ijs en slagroom. De bediening was attent en zorgvuldig. De uitleg van de wijnen door de gastheer was uitmuntend.
Wij waren aangenaam verrast door de sfeer en het uitzicht over de haven die we gisterenavond hebben mogen ervaren.
De gastheer (meneer met krulletjes) was erg vriendelijk en professioneel. Jammer genoeg stelden de anderen in de bediening de gerechtjes niet voor, wat de gastheer wel deed.
Het voorgerecht was prima...
Wij waren aangenaam verrast door de sfeer en het uitzicht over de haven die we gisterenavond hebben mogen ervaren.
De gastheer (meneer met krulletjes) was erg vriendelijk en professioneel. Jammer genoeg stelden de anderen in de bediening de gerechtjes niet voor, wat de gastheer wel deed.
Het voorgerecht was prima, erg smakelijk. Jammer dat er bij het hoofdgerecht (te) weinig everzwijn in het stoofpotje zat.
De kazen waren nogal gewoontjes. Misschien maakt een combinatie van Franse en Zeeuwse kazen het wat spannender qua smaak?
Het dessert was ook nogal gewoontjes.
We hebben een gezellige avond gehad en lekker, maar niet bijzonder, gegeten.
Wij hadden een mooie plaats met uitzicht op de jachthaven. Het voorgerecht was zeer smaakvol, de mosselen uitstekend, maar in het stoofpotje was er wat weinig(wild)everzwijn.
Een echte tegenvaller was de prijs van het aperitief. 8,50 euro. Een glaasje prosecco met een drupje van dit en een drupje van dat. Ook de pr...
Wij hadden een mooie plaats met uitzicht op de jachthaven. Het voorgerecht was zeer smaakvol, de mosselen uitstekend, maar in het stoofpotje was er wat weinig(wild)everzwijn.
Een echte tegenvaller was de prijs van het aperitief. 8,50 euro. Een glaasje prosecco met een drupje van dit en een drupje van dat. Ook de prijs van "plat" water vonden we aan de hoge kant.(5 euro)Wel een leuk initiatief, deze restaurant week, we hadden een gezellige avond.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Breskens e.o.
Over Spetters*
Keuken: Vis en zeevruchten
Aan de jachthaven van het vissersdorp Breskens vindt u Spetters*. In het sfeervolle restaurant op de eerste verdieping geniet u van een prachtig uitzicht over de jachthaven, zowel ‘s middags voor lunch als ’s avonds voor een uitgebreid diner.
Het restaurant werd eind 2013 bekroond met zijn eerste Michelinster.
Chef-kok Laurent Smallegange volgde zijn opleiding aan Hotelschool Ter Groene Poorte en werkte bij enkele gerenommeerde zaken zoals, de Kromme Watergang, Oud Sluis en de Librije. Laurent volgt het seizoen met fijne en pure producten die op een creatieve wijze aan u gepresenteerd worden.
Het team van Spetters ziet ernaar uit u te mogen verwelkomen.