Vino y Tapas

Spaans / Tapas, Vis en zeevruchten | | Menu
7,2 (53 reviews)
71% aanbevolen
Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Vino y Tapas

Wat 53 mensen zeggen over Vino y Tapas

7.2 Gebaseerd op 53 reviews. 71% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Gezinsetentje"
3.7 Keuken 1 | Service 6 | Sfeer 4

De kaart was veelbelovend maar de werkelijkheid was niet zo lekker. Niet vers, geen smaak. Veel geld voor hetgeen wat je krijgt.

Joyce op 05 juni 2023
Geverifiëerd

"Prima maar niet bijzonder "
8.0 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 8

Het restaurantje ziet er in eerste instantie leuk uit maar het is wat verouderd en zou een make-over kunnen gebruiken. Het eten is oké maar wat flauwtjes. Het personeel was erg vriendelijk en we hebben een leuke avond gehad maar zal er niet snel meer terug gaan.

M Vulders (1 review) op 01 juni 2023
Geverifiëerd

"Vreselijke ervaring Vino y tapas"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Erbarmelijke ervaring, heel vies en onhygiënisch, na het eerste plankje met al uren ervoor bereide gerechters die opgewarmd zijn kwam een soepje, ook helemaal doorgekookt. We hebben die niet gegeten en zijn vertrokken. Ik moest het volledige menubedrag betalen. Voel me bestolen. Ga er niet heen, je wordt ziek.

Bets Brink op 27 mei 2023
Geverifiëerd

"Een enorme teleurstelling "
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Het was vanaf binnenkomst tot het drankje en vooral erna het eerste gerecht je een martelgang. Door het spaar systeem van Lidl, waar ik aan deelnam, boekte ik dit restaurant. Wat een vergissing, vies, nee eerder nog smerig, twee medewerkers die uiterst traag de drankjes en later het eerste gerecht serveerden, het du...

Lees hele review

Het was vanaf binnenkomst tot het drankje en vooral erna het eerste gerecht je een martelgang. Door het spaar systeem van Lidl, waar ik aan deelnam, boekte ik dit restaurant. Wat een vergissing, vies, nee eerder nog smerig, twee medewerkers die uiterst traag de drankjes en later het eerste gerecht serveerden, het duurde erg lang. De glazen waren niet schoon. Het bestek ook niet. Om het zeker niet te hebben over vloer, tafels, toilet! Zo vies. De tweede gang, groentesoep in een kom, de lepels met de hand aangereikt, dat was voldoende. We hebben de soep gelaten voor wat het was en de volgende gangen ook. Ik heb aangekondigd dat we weggingen. En de rekening gevraagd. We hebben gewoon alles moeten voldoen, geen vraag vooraf waarom we gingen, wel achteraf. Schande, wat een ongastvrij vies restaurant in Eindhoven, waar Lidl zaken meedoet!

Elisabeth op 26 mei 2023

"Spaans eten"
5.7 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 5

Eten was lekker

Kers op 21 mei 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Toon telefoonnummer

Over Vino y Tapas

Keuken: Spaans / Tapas, Vis en zeevruchten

Bij tapasrestaurant Vino y Tapas in Eindhoven kun je uitgebreid genieten van vis, vlees en vegetarische gerechten. Er hangt een gezellige Spaanse sfeer, en ook beschikt Vino y Tapas over een terras waar je 's zomers heerlijk kunt zitten in het avondzonnetje.

De voortreffelijke tapas en de huisgemaakte aioli worden dagelijks vers bereid door de chef.

Kom langs en ervaar de heerlijke tapas in een gezellige sfeer!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden