Knife fork icon red

Allure

8,6 (486 reviews)

Wat 486 mensen zeggen over Allure

8.6
(486 reviews)
Eten
8.7
Service
8.7
Sfeer
8.3
Schrijf een review

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten, vriendelijk ontvangst. Door de bijzonder goede akoestiek wordt het wat lawaaierig als het restaurant vol is. Klein minpuntje: gaande weg de avond moesten we steeds langer wachten op de volgende gang. Kan ook aan het concept gelegen hebben. Het valt niet mee om een 8-gangenmenu te serveren met dito ...

Lees hele review

Heerlijk gegeten, vriendelijk ontvangst. Door de bijzonder goede akoestiek wordt het wat lawaaierig als het restaurant vol is. Klein minpuntje: gaande weg de avond moesten we steeds langer wachten op de volgende gang. Kan ook aan het concept gelegen hebben. Het valt niet mee om een 8-gangenmenu te serveren met dito wijnen als het niet allemaal tegelijkertijd kan worden opgediend. Allure is een aanwinst in Rotterdam!

Conny van Tol op 26 april 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Cargadoorskade 107 3071 AW Rotterdam

Over Allure

Restaurant Allure is gelegen aan de Entrepothaven in Rotterdam-Zuid. Deze locatie staat bekend om de rijke geschiedenis en de gezellige sfeer in het gebied.

Door de Gouden Pollepel is restaurant Allure omschreven als een culinaire pleziervaart. Kwalitatief goede producten worden hier gebruikt om jouw smaakpapillen te verrassen met bijzondere gerechten. Men heeft kennis van de producten en wijnen die worden geserveerd en men streeft ernaar de gasten een persoonlijke avond uit te bieden.

Een team van vakkundig personeel, dat samen een hechte groep mensen vormt met gedrevenheid en enthousiasme voor hun vak, verzorgen voor jou een onvergetelijk avond.

Ook voorafgaand aan een bezoek aan het Luxor theater of tijdens je verblijf in het nabij gelegen suitehotel Pincoffs is Allure de ideale plek om af te spreken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden