Knife fork icon red

Allure

8,6 (486 reviews)

Wat 486 mensen zeggen over Allure

8.6
(486 reviews)
Eten
8.7
Service
8.7
Sfeer
8.3
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten

Carlijn Reumer op 09 februari 2020
Geverifiëerd

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Mooi avondje, bijna alles klopte. Hing enkel raar luchtje waar we zaten... Echt aanrader

Kareltje Pronk op 07 februari 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gezellig, Restaurant mooi ingedeeld veel licht goede grootte van tafels met degelijke stoelen.. leuke setting.Restaurant nodigt uit om te eten. Open keuken alles transparant. Prettigge en attente ontvangst je voelt je gast en welkom, alle aandacht gaat naar de klant en komt van van zowel bediening alsmede de kok en ...

Lees hele review

Gezellig, Restaurant mooi ingedeeld veel licht goede grootte van tafels met degelijke stoelen.. leuke setting.Restaurant nodigt uit om te eten. Open keuken alles transparant. Prettigge en attente ontvangst je voelt je gast en welkom, alle aandacht gaat naar de klant en komt van van zowel bediening alsmede de kok en assistenten en gastheer. zoals het moet zijn. Niet zoals in de meeste restaurants waar je tegenwoordig blij mag zijn als je er mag eten en grof moet betalen en men overloopt van arrogantie. Echt een aanrader. Prijs heel correct. Gastheer/Eigenaar is een voorbeeld voor andere die vaak met de neus in de wind lopen en vergeten zijn wat gastheer zijn betekent. Waren de meeste restaurants maar zo. Kortom er zijn nog Toprestaurateurs. Dit is er een van. " ALLURE " het is der verleiding waard.

Martien Van Wijngen op 02 februari 2020
Geverifiëerd

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Mooi restaurant,zeer vriendelijke en kundige maître en bediening. Mooie gerechten en opmaak! Kortom,kom zeker nog eens terug!

Jiminthesky op 02 februari 2020
Geverifiëerd

"redelijk"
6.0 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 6

hebben redelijk goed gegeten, niet alle gangen waren even smaakvol. Bediening was heel vriendelijk, helaas was de tijdsduur tussen de gangen in veel te lang, ondanks het feit dat de zaak bepaald niet vol zat.

W.G. Sneep op 23 januari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Cargadoorskade 107 3071 AW Rotterdam

Over Allure

Restaurant Allure is gelegen aan de Entrepothaven in Rotterdam-Zuid. Deze locatie staat bekend om de rijke geschiedenis en de gezellige sfeer in het gebied.

Door de Gouden Pollepel is restaurant Allure omschreven als een culinaire pleziervaart. Kwalitatief goede producten worden hier gebruikt om jouw smaakpapillen te verrassen met bijzondere gerechten. Men heeft kennis van de producten en wijnen die worden geserveerd en men streeft ernaar de gasten een persoonlijke avond uit te bieden.

Een team van vakkundig personeel, dat samen een hechte groep mensen vormt met gedrevenheid en enthousiasme voor hun vak, verzorgen voor jou een onvergetelijk avond.

Ook voorafgaand aan een bezoek aan het Luxor theater of tijdens je verblijf in het nabij gelegen suitehotel Pincoffs is Allure de ideale plek om af te spreken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden