Knife fork icon red

FG Restaurant**

€ 130,- € 82,50

Waanzinnig 5-gangen Michelin diner

FG Restaurant**

9,0 (256)

Waanzinnig 5-gangen Michelin diner € 130,- € 82,50

Reserveer een tafel

Deal
Waanzinnig 5-gangen Michelin diner
€ 130,- € 82,50

FG Restaurant** is gekozen tot een van de beste Michelin sterrenrestaurants tijdens Dining with the Stars, met een 9,5 als gemiddelde score behoort FG Restaurant** tot één van de tien beste restaurants!

Wil je het fantastische 5-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 82,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 09 oktober 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over FG Restaurant**

9.0
(256 reviews)
Eten
9.4
Service
8.9
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Fantastisch diner!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben uren aan tafel gezeten en hebben enorm genoten! Heerlijke gerechten, een fijne sfeer, veel oog voor mooie details, verrast door de smaken van het restaurantweek-menu.
Ik verheug me al op de volgende keer!

Caroline Moll op 27 maart 2019

"Fantastisch! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was geweldig en de service was fantastisch! Er wordt rekening gehouden met de individuele behoefte van de gast. Zo hadden wij aangegeven dat we per gang wilden kijken of we een bijpassend glas wilden. Er wordt hier volledig rekening mee gehouden, door niet continu te vragen of we nog wat willen drinken. Verder is de bediening ontzettend vriendelijk, niet stijf. Enige verbeterpuntje is dat er waterflessen worden opgengemaakt zonder te vragen of daar nog behoefte aan is.

Eva Hendrikx op 25 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bij FG Restaurants ga je niet gewoon eten, het is een belevenis! Je bent welkom en wordt verwend, zelfs tijdens de restaurantweek! Ook voor de vegetarische gasten is de aandacht tot in de puntjes. Geweldig!

Myra Veltkamp op 18 maart 2019

"Lekker eten maar geen 2-sterren niveau"
6.0 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 8

Ontvangst was hartelijk en leuk. Ons viel wel gelijk op dat de ruimte wel erg vol met tafels stond waardoor je heel dicht naast je buren zit. Voor sommige mensen is dat gezellig maar een prive gesprek houden is er niet bij. Voorts werd er een enorme thee en bonbon kar door de ruimte gereden die eigenlijk niet tussen de stoelen door paste en dus steeds tegen je stoel aan kwam.

Personeel was heel vriendelijk maar vrij onkundig over de producten die werden aangeboden en konden vragen eigelijk niet beantwoorden. Er werden ook nogal veel serveerfouten gemaakt hetgeen niet zou mogen in een sterrentent.

Het eten begon goed met een assortiment zouten en pepers. Erg leuk! De amuzes waren goed op smaak. Het kabeljauw gerecht was helaas niet echt bijzonder. De coquille was dat weer wel. Echter kwam daar, voor 21€ extra, nog truffel overheen die helaas vrijwel geen smaak had. Het geld niet waard dus. Het hoofdgerecht was voortreffelijk maar het dessert leek dan weer meer op een amuze ipv een echt dessert (wel erg lekker en bijzonder) waardoor het dinner vrij onverwacht was afgelopen. Al met al een prima dinner maar geen twee sterren. Er zijn legio restaurants met 1 ster die op alle fronten beter scoren.

Nima op 15 maart 2019

7.3 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 6

De eerste keer bij FG restaurant. Zeer vriendelijk ontvangen en het eten was erg lekker. Bediening was erg vriendelijk. Helaas liep de bediening af en toe tegen de stoel aan, dat was erg vervelend. En ook bij het serveren van het brood werd het voor mijn neus overgestoken tijdens het eten. Dat was erg jammer. Dat haf ik wel beter verwacht.

Jolene op 01 februari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Katshoek 37-B 3032 AE Rotterdam

Over FG Restaurant**

FG Restaurant** heeft creativiteit, vernieuwingsdrang en focus op perfectie van sterrenchef François Geurds komen samen in unieke manieren van bereiding en een onvergetelijke, altijd verrassende ervaring aan tafel.

Bij chefs als Thomas Keller in New York leerde hij over verschillende kooktechnieken en verdiepte hij zich in de filosofie achter de cuisine. Van grote invloed bleek zijn jarenlange samenwerking met Heston Blumenthal, een van de meest creatieve en tot de verbeelding sprekende chefs ter wereld.

FG Restaurant in Rotterdam heeft 2 Michelinsterren.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden