Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

FG Restaurant**

9,0 (275 reviews)

Wat 275 mensen zeggen over FG Restaurant**

9.0
(275 reviews)
Eten
9.4
Service
8.9
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Geweldig lekker!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijk en bijzonder gegegetn

wouter op 13 maart 2014

"Super!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Het was een top ervaring!

Nieke op 12 maart 2014

"Beste restaurant van Nederland"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Niet gewoon een avondje eten, maar echt een avondje uit, een beleving! In een ongedwongen sfeer, geweldige bediening (geen knippende pinguins) een ware smaaksensatie. Knetterende picallily ijsjes, koekjes met eendenlever, coquilles met pompoen. Onverwachte smaakcombinaties die allemaal even lekker zijn. Voor mij het beste restaurant van NL.

Wendy Visch op 12 maart 2014

"Uitzonderlijk goed gegeten"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

na lange tijd besloten om bij FG te gaan eten. Al bij de reservering werden wij perfect te woord gestaan (ondanks veel rumoer op de achtergrond bij de telefonische reservering). Besloten om de chef de vrije hand te geven en ons laten verassen met een 11-gangen menu. Wat een culinaire reis hebben wij gemaakt! Veel va...

Lees hele review

na lange tijd besloten om bij FG te gaan eten. Al bij de reservering werden wij perfect te woord gestaan (ondanks veel rumoer op de achtergrond bij de telefonische reservering). Besloten om de chef de vrije hand te geven en ons laten verassen met een 11-gangen menu. Wat een culinaire reis hebben wij gemaakt! Veel variatie en verassingen, mooie spannende combinaties die we bij andere zaken vaak misten.
Na een avond vullend programma met voortreffelijke gerechten en wijnen op aanraden van het restaurant naar het hotel er tegenover gegaan, perfecte afsluiting van een perfecte avond. Prijs-Kwaliteit, voor 2* michelin, met open en toegankelijk personeel (niet stijf en formeel maar ontspannen), en zulke gerechten en wijnen helemaal prima. Een aanrader!

Rolf op 11 maart 2014

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Erg blij met de 1ste amuse...iets wat we hadden aangegeven graag te eten deze keer.
Het hoofdgerecht was voor ons beiden niet echt iets waar we nauw van zeggen lekker of speciaal.
De amuses waren zeker de plus punten van deze lunch (en het extra gerecht)...misschien een idee om een 7 gangen amuse te maken.
Daarna...

Lees hele review

Erg blij met de 1ste amuse...iets wat we hadden aangegeven graag te eten deze keer.
Het hoofdgerecht was voor ons beiden niet echt iets waar we nauw van zeggen lekker of speciaal.
De amuses waren zeker de plus punten van deze lunch (en het extra gerecht)...misschien een idee om een 7 gangen amuse te maken.
Daarnaast toch erg teleurgesteld dat ondanks ons vooraf verzoek en hier ook nog over melding gemaakt te hebben bij het daarop volgende telefoongesprek dat er een eigen interpretatie was gemaakt van ons verzoek tot een plaats met zo min mogelijk geluid van mensen om ons heen...ja het is lastig in een restaurant, maar er zijn genoeg mensen met een beperking die toch ook graag uit eten willen en dan graag op een plaats zo veel mogelijk rekening houden met hun beperking en dannis het vervelend dat het eerst fout moet gaan waardoor toch een heel deel van de pret weg is.

Carola op 09 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Katshoek 37-B 3032 AE Rotterdam

Over FG Restaurant**

FG Restaurant** heeft creativiteit, vernieuwingsdrang en focus op perfectie van sterrenchef François Geurds komen samen in unieke manieren van bereiding en een onvergetelijke, altijd verrassende ervaring aan tafel.

Het draait bij FG Restaurant om het verwennen van de gasten waarbij ze het allerbeste willen leveren. De sfeer en service moeten uitstekend zijn, zodat de gasten de beste ervaring beleven. FG Restaurant doet hier alles aan.

Bij chefs als Thomas Keller in New York leerde hij over verschillende kooktechnieken en verdiepte hij zich in de filosofie achter de cuisine. Van grote invloed bleek zijn jarenlange samenwerking met Heston Blumenthal, een van de meest creatieve en tot de verbeelding sprekende chefs ter wereld.

FG Restaurant in Rotterdam heeft 2 Michelinsterren. Kom genieten bij dit Michelin restaurant van de culinaire creaties!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden