Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 488 mensen zeggen over Vesters
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Very nice cuisine, friendly staff. The wait between the courses was a bit long though.
Goede ontvangst, enthousiaste bediening, uitstekende wijnen in het arrangement, en de gerechten waren ook top.
Heel erg lekker gegeten en uiterst prettige ontvangst en bediening.
lekker gegeten
Als trouwe bezoekers van Vesters wilden we ook eens deelnemen aan de Restaurantweek. Zoals altijd heerlijk gegeten. Zowel het voor- als nagerecht beoordelen we als verrassend qua smaak en structuur, echt een feestje! Ook het hoofdgerecht: heerlijk al was het wat meer klassiek. We gaan naar Vesters vanwege de fantast...
Lees hele reviewAls trouwe bezoekers van Vesters wilden we ook eens deelnemen aan de Restaurantweek. Zoals altijd heerlijk gegeten. Zowel het voor- als nagerecht beoordelen we als verrassend qua smaak en structuur, echt een feestje! Ook het hoofdgerecht: heerlijk al was het wat meer klassiek. We gaan naar Vesters vanwege de fantastische en creatieve keuken, maar we vinden de bediening ook belangrijk. En deze vinden wij altijd erg plezierig: enthousiast over wat er uit de keuken komt, vakkundig, deskundig, persoonlijk maar niet opdringerig. Maar de belangrijkste reden om naar Vesters te gaan ligt voor ons in de combinatie van drank en spijs. De jonge sommelier is zo enthousiast en neemt je uitstekend mee in zijn keuze... daar worden we alleen al vrolijk van! Tot ziens weer!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
Over Vesters
Keuken: Frans
In de gezellige wijk Nijmegen Oost vind je restaurant Vesters. Een intiem en warm restaurant, waar je kun genieten van een ongedwongen sfeer en kwaliteit gerechten. De keukenbrigade serveert klassieke en moderne gerechten en werkt veelal met biologische en regionale producten.
De kaart wisselt traditionele gerechten met vernieuwende creaties. Door de ervaring en geduld kan de chef van Vesters voor elk gerecht de hoogste culinaire waarde inschatten.