Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 488 mensen zeggen over Vesters
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was weer heerlijk!! Enthousiaste, vriendelijke bediening.
Een verrukkelijke avond gehad gisteren bij Vesters.
Een prachtige, zwoele avond dus het was mogelijk om op het terras buiten te eten.
Een mooi gedekte tafel en zeer gastvrij onthaal.
Mijn man heeft het restaurant-week-menu gekozen en ik ben afgeweken en heb zowel het voor-en hoofdgerecht gekozen uit de kaart. Med...
Een verrukkelijke avond gehad gisteren bij Vesters.
Een prachtige, zwoele avond dus het was mogelijk om op het terras buiten te eten.
Een mooi gedekte tafel en zeer gastvrij onthaal.
Mijn man heeft het restaurant-week-menu gekozen en ik ben afgeweken en heb zowel het voor-en hoofdgerecht gekozen uit de kaart. Mede daar ik geen vlees eet en eend op het menu stond.
Een heerlijk wijnarrangement door de geweldige sommelier Mirza maakte het helemaal compleet.
Jeroen kookt fantastisch en Nicolien is een goede, mooie en vriendelijke gastvrouw.
De kreeftenbisque werd geserveerd in een prachtig bord en was heerlijk als ook de garnalencoctail die hierbij werd geserveerd.
Wij vinden eten bij Vesters een feest!!
Leuke wijn/spijscombinaties, heerlijke gerechten die mooi werden opgediend door attente bediening.
Erg lekker gegeten!
Eten bij Vesters was wederom een overweldigende ervaring. Alles klopte, de bediening was enthousiast en attent, het wijnarrangement spannend en het eten fantastisch! Een aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
Over Vesters
Keuken: Frans
In de gezellige wijk Nijmegen Oost vind je restaurant Vesters. Een intiem en warm restaurant, waar je kun genieten van een ongedwongen sfeer en kwaliteit gerechten. De keukenbrigade serveert klassieke en moderne gerechten en werkt veelal met biologische en regionale producten.
De kaart wisselt traditionele gerechten met vernieuwende creaties. Door de ervaring en geduld kan de chef van Vesters voor elk gerecht de hoogste culinaire waarde inschatten.