Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 488 mensen zeggen over Vesters
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Goede, persoomlijke bediening, eten was voortreffelijk, we kwamen voor lunch, aten een diner......
Fantastisch gegeten, met een uitstekende service.
Heel erg lekker gegeten en uitstekende bediening van het begin tot het einde van de avond. Bij binnenkomst was het erg stil in het restaurant en in combinatie met de minimale inrichting was de sfeer niet echt feestelijk. Toen er later meer gasten bijkwamen trok dit wel bij, toch zou een mooi schilderij aan de muur o...
Lees hele reviewHeel erg lekker gegeten en uitstekende bediening van het begin tot het einde van de avond. Bij binnenkomst was het erg stil in het restaurant en in combinatie met de minimale inrichting was de sfeer niet echt feestelijk. Toen er later meer gasten bijkwamen trok dit wel bij, toch zou een mooi schilderij aan de muur of een ander versiersel om naar te kijken wonderen kunnen doen.
Al met al een zeer geslaagde avond en het is zeker aan te raden om hier bij een feestelijke gelegenheid te gaan eten.
Het diner:
We begonnen met een amuse die bestond uit klein romig soepje op basis van witte bonen, gerookt spek en citroenschilrasp. Dit werd gepresenteerd in een espressokopje met op het schoteltje een toastje met eendenrillettes. Een welkome verrassing! Het voorgerecht was een kreeftensoep met in het midden een torentje van pilaf-rijst, bedekt met een mengsel van paprika en tomaat. Hierbij werden kleine toastjes met safraan-mayonaise geserveerd. Heel veel smaak en een heerlijk begin. Als hoofdgerecht hebben we parelhoen met gefrituurde polenta, rode paprika en spinazie gegeten. Goede combinatie met twee verschillende sauzen geserveerd. De gefrituurde kaas was misschien een beetje veel, maar het zag er wel prachtig uit. Het toetje was voor mijzelf een kaasplankje bestaande uit vijf verschillende kazen, oplopend in heftigheid. Hierbij werd vijgen-compote en appelstroop geserveerd en kreeg ik ook nog vijf kleine sneetjes zelfgebakken muesli-brood. De eerste keer dat ik zelf een kaasplank besteld heb, en zeker niet de laatste keer. Het andere dessert was ook erg mooi, een cheesecake van rood fruit met een zelfgemaakte koeklaag, frambozen compote en een toefje hibiscus-ijs. Volgens mijn tafelgenoot ook erg lekker. De witte wijn van onze keus was een heerlijke sauvignon, dit was ook echtgenieten.
Vriendelijk en vakbekwaam personeel. De lekkerste bisque ooit gegeten. De amuse en tussengerechten waren prima.
Er zat een lange wachttijd tussen voorgerecht en hoofdgerecht. Dit is geen probleem maar even vertellen waarom is wel op zijn plaats.
De porties waren voldoende van grootte met uitzondering van het hoof...
Vriendelijk en vakbekwaam personeel. De lekkerste bisque ooit gegeten. De amuse en tussengerechten waren prima.
Er zat een lange wachttijd tussen voorgerecht en hoofdgerecht. Dit is geen probleem maar even vertellen waarom is wel op zijn plaats.
De porties waren voldoende van grootte met uitzondering van het hoofdgerecht (parelhoen). Dit had wel iets meer mogen zijn. (was ook bijzonder lekker).
Dessert was lekker maar weinig origineel.
Kortom:
een dikkke acht en we gaan nog vaker naar Vesters
Waar andere restaurants in Nijmegen (en omgeving!)
"de naam" hebben is Vesters daar inmiddels geruisloos bovenuit gegeroeid en ze blijven doorgroeien.....
Eergisteren met wederom toenemend enthousiastme
daar weer gedineerd en vastgesteld dat Vesters inmiddels sterwaardig is!
Wie ons niet gelooft neme de proeve op de som...
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
Over Vesters
Keuken: Frans
In de gezellige wijk Nijmegen Oost vind je restaurant Vesters. Een intiem en warm restaurant, waar je kun genieten van een ongedwongen sfeer en kwaliteit gerechten. De keukenbrigade serveert klassieke en moderne gerechten en werkt veelal met biologische en regionale producten.
De kaart wisselt traditionele gerechten met vernieuwende creaties. Door de ervaring en geduld kan de chef van Vesters voor elk gerecht de hoogste culinaire waarde inschatten.