Oni

Japans / Sushi | €€
8,1 (215 reviews)
97% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 215 mensen zeggen over Oni

8.1 Gebaseerd op 215 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Super eten"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Verrassend lekkere gerechten. Bijzondere smaken. Alles vers. Het verrassingsmenu was goed op elkaar afgestemd. Goede porties en goede prijs kwaliteit verhouding.

Marlie Heinrichs op 15 april 2024
Geverifiëerd

"Kwaliteit "
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk eten prettige bediening

Liesbeth Slats op 31 maart 2024
Geverifiëerd

"Restaurant week"
7.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 5

Heerlijk gegeten

Walther Breeman op 25 maart 2024
Geverifiëerd

"Weer heerlijk gegeten"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Weer heerlijk gegeten. Wel even flink gat tussen eerste en tweede gang. Bediening was heel vriendelijk en attent. Weer voor herhaling vatbaar!

Kate op 16 maart 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten "
8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Kan niet anders zeggen dan dat we heerlijk gegeten hebben!

Esther Schuurman op 11 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Oni

Keuken: Japans / Sushi

Het Japans restaurant ONI is gevestigd in het centrum van Den Haag. De inrichting is trendy en modern. De sfeer is prettig en zorgt voor een gezellige en vooral ontspannen avond uit. Bij ONI kan je genieten van sushi, sashimi en tempura. Ook kan je genieten van de zogenaamde 'bentoboxen', waarin een combinatie van vis, vlees en groente te vinden is. Kom genieten van de heerlijke smaaksensaties bij restaurant ONI en proef de unieke belevenis!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden