Knife fork icon red

Wijnrestaurant Mes Amis

8,7 (94 reviews)

Wat 94 mensen zeggen over Wijnrestaurant Mes Amis

8.7
(94 reviews)
Eten
8.6
Service
8.9
Sfeer
8.5
Schrijf een review

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Wij hebben hier heerlijk gegeten, werkelijk een erg goede keuken! Ook de wijnkaart is indrukwekkend, erg leuk dat er lokale wijnen worden geschonken. Qua sfeer ook aan te raden, al stonden de tafeltjes wellicht iets te dicht op elkaar om te kunnen praten zonder dat de buren erdoorheen praatten. Algemeen, erg goed. Mochten we in de buurt zijn, komen we zeker terug.

Anoniem op 01 september 2013

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Keuzemenu restaurantweek : goede en verrassende samenstelling met passend wijn arrangement (vooral de wijnen uit de regio).
Hoeveelheid op het bord: goed

kennis van wijn: zeer goed

bediening: goed en onopvallend, mevrouw straalt veel ervaring uit. De jonge bediende weet hoe het hoort en bedient met enthous...

Lees hele review

Keuzemenu restaurantweek : goede en verrassende samenstelling met passend wijn arrangement (vooral de wijnen uit de regio).
Hoeveelheid op het bord: goed

kennis van wijn: zeer goed

bediening: goed en onopvallend, mevrouw straalt veel ervaring uit. De jonge bediende weet hoe het hoort en bedient met enthousiasme (mag ietsje minder uitstralen dat hij zijn best doet). Hij zal zeker in dit restaurant veel ervaring opdoen.

We komen zeker nog eens terug om van andere gerechten te kunnen genieten.

Anoniem op 31 augustus 2013

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Tijdens de restaurant week een heerlijk 3 gangen diner genomen met het bijpassende wijn assortiment. De wijnen waren een heerlijke aanvulling op de gerechten. Vooral de wijn is echt een aanrader bij dit restaurant! De service was ook erg goed. Aardig personeel en goede bediening. De sfeer was gezellig, maar nog geno...

Lees hele review

Tijdens de restaurant week een heerlijk 3 gangen diner genomen met het bijpassende wijn assortiment. De wijnen waren een heerlijke aanvulling op de gerechten. Vooral de wijn is echt een aanrader bij dit restaurant! De service was ook erg goed. Aardig personeel en goede bediening. De sfeer was gezellig, maar nog genoeg plek voor meer restaurant gangers. Het is jammer dat niet meer mensen van dit restaurant genieten. Een duidelijke aanrader!

Anoniem op 31 augustus 2013

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Toch stevig aan de prijs, ondanks restaurantweek. Wijnarrangement zijn drie glazen voor 20 euro!

Anoniem op 31 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Tongersestraat 5 6211 LL Maastricht

Over Wijnrestaurant Mes Amis

Op slechts 2 minuten lopen vanaf het Vrijthof is Wijnrestaurant Mes Amis te vinden. Wijnrestaurant Mes Amis is gespecialiseerd in regionale wijnen en seizoensgebonden streekproducten.. 

Gastvrouw en vinologe Annaline Doelen zorgt voor een ontspannen sfeer. De keuken is Frans en Nederlands-regionaal. Bij ieder gerecht serveren wij een aanbevolen wijn per glas. Op de eerste verdieping is er een sfeervolle dinerkamer.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden