De Zakkendrager

Mediterraan, Frans | €€
9,3 (2 reviews)
100% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 2 mensen zeggen over De Zakkendrager

Schrijf een review en deel je foto's

"top!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten en een goede service! Reserveer wat eerder zodat het nog niet donker is en je uitzicht op de binnentuin hebt!

Ilse-Marijn op 03 oktober 2019
Geverifiëerd

"Goede service!"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker gegeten en de bediening was echt uitstekend.

Eline op 28 september 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Zakkendrager

Keuken: Mediterraan, Frans

Restaurant de Zakkendrager ligt op een unieke locatie in de historische binnenstad van Utrecht. Het intieme restaurant heeft een gezellige serre met uitzicht op een mooi 'geheim' stukje van Utrecht, namelijk een prachtige oude Engelse tuin grenzend aan een kasteel uit de 13de eeuw. In de keuken wordt alleen met dagverse producten gewerkt. Op deze manier wordt de hoge kwaliteit alsmaar gewaarborgd. De wisselende specialiteiten worden bereid met heerlijke seizoensproducten. Kom snel genieten van de culinaire gerechten en de intimiteit van Restaurant de Zakkendrager.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden