Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 171 mensen zeggen over De Gevangenpoort
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een zeer gastvrije ontvangst en vriendelijke, attente bediening.
Het eten is verrukkelijk!
Er staat een erg goede kok in de keuken. Als begin drankje werd een mix van perensap en spaanse bubbel aan geboden. Laat beide eerst apart proeven en daarna pas de mix dan komt die combinatie misschien beter tot zijn recht. En vertel ook de prijs!
We werden heel vriendelijk ontvangen, bediening super.
Heerlijk gegeten, elk gerecht was lekker, wij hadden nog wel wat groente of frietje/ gebakken aardappeltje op gekund.
Zeer warme ontvangst.Voelt je meteen welkom.Heel sfeervol restaurant met een zeer hartelijke spontane bediening.Heerlijke gerechten,met zorg klaargemaakt,met verrassende smaken en belevingen. Komen binnenkort weer terug!!!
Lang geleden eens een keer gegeten bij de gevangenpoort. Nu met de restaurantweek een hernieuwde kennismaking.
Het eten was heerlijk en de sfeer goed . Het restaurant is kleinschalig en oogt daardoor intiem.
De toegang is moeilijk voor mensen die slecht ter been zijn dat is een min punt.
Verder viel mij op de rek...
Lang geleden eens een keer gegeten bij de gevangenpoort. Nu met de restaurantweek een hernieuwde kennismaking.
Het eten was heerlijk en de sfeer goed . Het restaurant is kleinschalig en oogt daardoor intiem.
De toegang is moeilijk voor mensen die slecht ter been zijn dat is een min punt.
Verder viel mij op de rekening op dat de koffie prijs wel erg hoog was.
Wij hadden om gewoon 2 koffie gevraagd en moesten €9.70 af rekenen .
Dat was wel koffie met bonbons en gelukkig hadden we die op.
Verder was het glas dat aangeboden werd bij binnenkomst ook best prijzig.
Maar de eind conclusie is een zeer goede kok staat daar achter het fornuis.
Met gevarieerde smaken weet hij iets bijzonders op tafel te zetten .
Goed gedaan Erik .
Plattegrond Alle restaurantdeals in Woudrichem e.o.
Over De Gevangenpoort
Keuken: Frans
Welkom bij restaurant “de Gevangenpoort” in Woudrichem.
Vanaf september ben ik de trotse eigenaar van restaurant “de Gevangenpoort”. Mijn naam is Erik van de Stelt, chefkok in dit geweldig mooi verbouwde restaurant. Tijdens deze verbouwing was ik niet alleen chefkok maar ook aannemer, accountant en stylist. Na deze intensieve verbouwing richt ik me weer op mijn passie: koken! En ben ik gewoon weer chefkok Erik. Heerlijk!
Ons restaurant wordt geopend in de herfst, een seizoen vol met geuren, kleuren en smaken die voor mooie verassingen zorgen. Wij laten ons inspireren door de seizoenen en koken met mooie regionale producten. Woudrichem ligt in de uniek omgeving van de Vestings driehoek, een unieke regio die drie provinciën namelijk Gelderland, Zuid-Holland en Brabant samen laat komen, dus veel mooie producten zoals honing/kaas en Woerkums kruidenbitter die wij in onze gerechten verwerken.
Er valt nog veel meer te vertellen maar dat doe ik liever persoonlijk, dus ik hoop u snel te mogen begroeten in ons restaurant.
Culinaire groet:
Erik