TIWYA

€35

Flavours of TIWYA 14 dishes + bottle of Chardon Garden Spritz

TIWYA

Asian, Indonesian
8,0 (30 reviews)
80%

Flavours of TIWYA 14 dishes + bottle of Chardon Garden Spritz €35

Reserve a table
Free cancellation

You can cancel your reservation at this restaurant any time.

Photos made by guests
Share your photos

Deal
Flavours of TIWYA 14 dishes + bottle of Chardon Garden Spritz
€35

TIWYA with their gastronomic talents belongs to the best restaurants in the Netherlands!

Would you like to dine at a top gastronomic level at a friendly price?

Only at Diningcity, you can now book this special deal. TIWYA serves a fantastic Flavours of TIWYA 14 dishes + bottle of Chardon Garden Spritz for only €35 and gives you a special and delicious day.

Do you have dietary restrictions? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.

Book your table now and see for yourself why TIWYA belongs to the top of the Netherlands.

Please note: The number of tables is limited. Online reservation is mandatory.

Reserve a table Reserve a table
  • Reservable till 31 August 2022
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What 30 people say about TIWYA

8.0 Based on 30 reviews. 80% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

7.0 Cuisine 8 | Service 5 | Atmosphere 8

Het eten was heerlijk! Maar t ontvangst was wat "rommelig" volgens de planning van t restaurant werden we om 18.45 uur verwacht maar in de bevestiging stond toch echt 19.00uur En het ontvangst drankje kwam veel later want die waren ze vergeten...Maar de cocktails zijn er super! En de sfeer is er heel gezellig!

Lucy at 05 September 2021
Verified

"Heerlijk gegeten. Top bediening."
9.0 Cuisine 7 | Service 10 | Atmosphere 10

We zijn wezen eten hier bij restaurant Tiwya en we hebben echt genoten. Om kennis te maken met de restaurant hebben we gereserveerd via de restaurantweek actie. Van binnenkomst tot vertrek was de service goed. We hebben genoten van de gerechten.. alleen 1 puntje vond ik jammer dat er geen vis i.p.v van vlees werd ge...

Read full review

We zijn wezen eten hier bij restaurant Tiwya en we hebben echt genoten. Om kennis te maken met de restaurant hebben we gereserveerd via de restaurantweek actie. Van binnenkomst tot vertrek was de service goed. We hebben genoten van de gerechten.. alleen 1 puntje vond ik jammer dat er geen vis i.p.v van vlees werd geserveerd. En had je geen keuze dan alleen vegan. Daar moet wel over nagedacht worden. Maar de gastvrijheid van Gabriel heeft heel de avond top gemaakt. Zelfs ben ik een horeca Manager en van dit soort personeel wordt ik echt vrolijk en zijn alle fouten snel vergeten. Gabriel ga zo door. Vond het een geweldige avond met lekkere eten, goeie wijnen en heerlijk muziek..

Shermiene Dossett at 04 September 2021
Verified

8.7 Cuisine 6 | Service 10 | Atmosphere 10

Lekker gegeten fijn personeel en lekkere cocktails!!

Karin at 02 September 2021
Verified

"Lauwe hap"
5.3 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 4

Veertien gerechtjes; dus daar reken je de atjar ketimoen en de seroendeng ook bij? Een aanbieding van twee kipgerechten, een rendang, 2 saté en een groentegerecht met wat bijgerechten voor €30. Geef mij dan maar de reguliere rijsttafel van resto Blauw voor €34,50. Kwaliteit en smaak van vlees was wel goed (vandaar n...

Read full review

Veertien gerechtjes; dus daar reken je de atjar ketimoen en de seroendeng ook bij? Een aanbieding van twee kipgerechten, een rendang, 2 saté en een groentegerecht met wat bijgerechten voor €30. Geef mij dan maar de reguliere rijsttafel van resto Blauw voor €34,50. Kwaliteit en smaak van vlees was wel goed (vandaar nog 3 sterren) maar alles kwam lauw op tafel dus bij een tweede keer opscheppen was alles koud. Nog nooit meegemaakt in een Indonesisch restaurant Verder een zeer karig glas wijn in een koude atmosfeer (airco veel te hoog). Eenmalig en een absolute tegenvaller.

Marian en Joke at 12 July 2021
Verified

"Leuke avond gehad!"
9.3 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 10

Alles was nagenoeg top, ik had alleen het idee dat we 13 hapjes hebben gekregen ipv de 14 die aangegeven staan. En aan het einde hebben we 10 minuten moeten wachten om te betalen. Voor de rest helemaal top!

Andre at 11 July 2021
Verified

Map All restaurant deals in Rotterdam

Show phone number

About TIWYA

Cuisine: Asian, Indonesian

TIWYA brings authentic Asian to Rotterdam with a restaurant, bar and club.

On a voyage of discovery through faraway places. Wandering through lush exotic plants, a warm welcome by a friendly face and on every corner of the street the irresistible smell of spices that takes you to the most delicious delicacies.

TIWYA is your ticket to the taste, atmosphere and sensation of authentic Indonesia. And that at a stone's throw from Rotterdam Central Station. TIWYA introduces its restaurant with Indonesian family recipes, a bar with exotic cocktails and a club for sultry summer nights in every season.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Rotterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities