Knife fork icon red

Bus Whisky Distillers

9,2 (9 reviews)
100%

What 9 people say about Bus Whisky Distillers

9.2
(9 reviews)
Food
8.8
Service
9.1
Atmosphere
9.6
100%
Write a review

"Trouwdag "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

45 jaar getrouwd reden voor een feestje in Corona tijd lastig, maar bij Bus whiskey is dat toch gelukt! Leuke rondleiding en nippen van de whiskey en daarna heerlijk gegeten en geslapen en dan nog een prima ontbijt. Bediening top! Bedankt!!

Netty Wegman-Pors at 21 November 2020
Verified

"Leuk en vernieuwend "
8.0 Cuisine 7 | Service 8 | Atmosphere 9

De lockdown deal is een aanrader: value for money. De tour is leuk, leerzaam en lekker, het diner goed en het ontbijt super. De mensen zijn prettig en servicegericht. Wel jammer dat we geen flesje whisky konden kopen, wachten op het volgende vat dan maar.

KaRiem en Lynda at 14 November 2020
Verified

"Gezellige avond uit in een mooie wandelomgeving. "
8.3 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 10

Gebruik gemaakt van de aanbieding via Diningcity. Ik was op zoek naar een leuk verjaardagsuitje voor mijn partner.Whisky is een liefhebberij. Wij wisten tot hiervoor niet van het bestaan van Bus. Iets leuks, iets nieuws. De locatie is gezellig en sfeervol. Ook nog heerlijk buiten kunnen zitten op het terras. De rond...

Read full review

Gebruik gemaakt van de aanbieding via Diningcity. Ik was op zoek naar een leuk verjaardagsuitje voor mijn partner.Whisky is een liefhebberij. Wij wisten tot hiervoor niet van het bestaan van Bus. Iets leuks, iets nieuws. De locatie is gezellig en sfeervol. Ook nog heerlijk buiten kunnen zitten op het terras. De rondleiding is inhoudelijk en goed verzorgd. Op de Maashorst is het mooi wandelen in een prachtige omgeving. Ook is er goed rekening gehouden met mijn glutenintolerantie.

Een paar minpunten:
- de slaaplocatie Heische Hoeve vonden wij erg gehorig. Het bed was voor ons ook te klein. Wij raden dan ook aan om gebruik te maken van een externe B&B. Bus werkt samen met een aantal in de omgeving, begreep ik.
- ook vind ik het persoonlijk jammer dat Bus via hun eigen site een veel goedkopere actie aanbiedt (lockdowndeal) waarvoor je heel veel minder betaalt dan als je reserveert vis Diningcity voor een doordeweekse dag. Vind ik dan weer sneu geld.

Ilse Wessels at 12 November 2020
Verified

"Wiskey experience"
9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Zeer ethousiast bedrijf met vriendelijke medewerkers en goede service!

Afra at 04 October 2020
Verified

Map All restaurant deals in Loosbroek

Heideweg 1a 5472 LC Loosbroek

About Bus Whisky Distillers

At the atmospheric farm restaurant Bus Whisky you can not only enjoy their own distilled whiskey, but also delicious food. The dishes are made almost exclusively from fresh local produce and it also has a green menu with vegetable and gluten-free choice.

Eating at Bus Whisky is a true experience. Surrounded by the open kitchen and the whiskey stokers you can enjoy delicious dishes in a relaxed atmosphere.

Come and see for yourself at this unique location at Bus Whisky Distillers!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Loosbroek

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities