To offer the best service possible this website makes use of cookies.
Knife fork icon red

FG Food Labs*

€85.00 €67.50

Gastronomic 5-course Michelin dinner

FG Food Labs*

8,5 (265 reviews)

Gastronomic 5-course Michelin dinner €85.00 €67.50

Reserve a table

Deal
Gastronomic 5-course Michelin dinner
€85.00 €67.50

Restaurant FG Food Labs* has been chosen one of the favourite restaurants of the Restaurant Week 2019 in Rotterdam.

And we have great news! Restaurant FG Food Labs* would like to celebrate this with us and therefore they will serve a delicious dinner.

Book now and enjoy the gastronomic 5-course michelin dinner for just €67.50.

Please note, the number of tables is limited.

Please note, reservations at FG Food Labs* are only final when the restaurant has confirmed this in writing. only our conformation is not enough.

Reserve a table Reserve a table
  • Reservable till 29 February 2020
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What people say of FG Food Labs*

8.5
(265 reviews)
Food
8.8
Service
8.3
Atmosphere
8.4
Write a review

"Kennismaken met FG"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Mijn eerste keer bij François Geurds, in het teken van de restaurantweek een lunch voor 3 personen gereserveerd. De ontvangst was zeer vriendelijk door de mooie jongedame die ons bij de voordeur al opwachtte. Zij begeleidde ons naar 1 van de verhoogde tafels met comfortabele krukken. Inspiratie voor het interieur is...

Read full review

Mijn eerste keer bij François Geurds, in het teken van de restaurantweek een lunch voor 3 personen gereserveerd. De ontvangst was zeer vriendelijk door de mooie jongedame die ons bij de voordeur al opwachtte. Zij begeleidde ons naar 1 van de verhoogde tafels met comfortabele krukken. Inspiratie voor het interieur is overduidelijk uit Spanje gekomen en is goed gelukt. Als aperitief vroegen we om een gin tonic, die op uiterst creatieve manier werd uitgeserveerd. Uiteindelijk kregen we allemaal een verschillende gin, met een mooi verhaaltje. Het menu: vooraf Steenbolk met rode biet en linzen (voortreffelijk), vervolgens buispek 24 uur gemarineerd en vervolgens 24 uur gegaard in een badje (uitmuntend) en na een broodpudding met citrusijs / smaken (geweldig). Als wijn van een gemischter satz genoten tegen een zachte prijs. Goedkoop is FG niet, maar een unieke ervaring. Wat mij betreft waren prijs, kwaliteit en dienstverlening prima in balans. Al met al een mooie kennismaking. Tot snel, FG!

Benjamin at 17 March 2014

9.7 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten!N beetje huiverig na het lezen van een recensie op Iens gingen we zaterdag lunchen bij het food lab. Maar wat hebben ze zich waargemaakt. Heerlijke maaltijd, goeie service!! En wat een mooie locatie, je krijgt meteen zin om naar Barcelona of zo te gaan, echt grootstedelijk!! Kom hier zeker nog eens,...

Read full review

Heerlijk gegeten!N beetje huiverig na het lezen van een recensie op Iens gingen we zaterdag lunchen bij het food lab. Maar wat hebben ze zich waargemaakt. Heerlijke maaltijd, goeie service!! En wat een mooie locatie, je krijgt meteen zin om naar Barcelona of zo te gaan, echt grootstedelijk!! Kom hier zeker nog eens, gewoon lekker na de markt op zaterdag voor een goed glas wijn en een heerlijk snackje!!

Monique Klein at 16 March 2014

"Viel tegen"
6.0 Cuisine 6 | Service 5 | Atmosphere 7

Heb van de zomer bij FG restaurant gegeten, was heerlijk. Nu hier, en het viel tegen. Het eten op zich was niet erg bijzonder, het waren drie kleine gerechtjes. Voor hadden we vis die was flauw, hoofdgerecht porkbelly was erg lekker maar te klein voor een hoofdgerecht. Nagerecht was breadpudding die was goed. Maar h...

Read full review

Heb van de zomer bij FG restaurant gegeten, was heerlijk. Nu hier, en het viel tegen. Het eten op zich was niet erg bijzonder, het waren drie kleine gerechtjes. Voor hadden we vis die was flauw, hoofdgerecht porkbelly was erg lekker maar te klein voor een hoofdgerecht. Nagerecht was breadpudding die was goed. Maar het eten kwam te snel. Binnen anderhalf uur stonden we weer buiten met een fikse rekening. Bediening was niet erg attent, moesten iedere keer vragen om ons water. Voor de normale prijs van €27,50 (€37,50), normale prijzen voor de huiswijn(€9) en de koffie zou ik tevreden zijn geweest. Maar voor €140 met z'n tweeen en 1,5 uur later weer buiten, nee nooit meer.

Manon at 16 March 2014

7.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 8

Uitmuntende organisatie, telefonische bevestiging vooraf door restaurant met navraag voorkeuren en allergieen was zeer vriendelijk en een compliment waard. Uitstekende keuken levert mooie en smaakvolle gerechten af, waarin in de loop van de avond op naburige tafels wel wat variatie blijkt te ontstaan in m.n. portion...

Read full review

Uitmuntende organisatie, telefonische bevestiging vooraf door restaurant met navraag voorkeuren en allergieen was zeer vriendelijk en een compliment waard. Uitstekende keuken levert mooie en smaakvolle gerechten af, waarin in de loop van de avond op naburige tafels wel wat variatie blijkt te ontstaan in m.n. portionering. Voor het aangekondigde 'opzoeken van de grenzen van wat met eten mogelijk is' waren de gerechten wel wat te klassiek.
Bediening is correct, en doet alles wat in een toprestaurant verwacht mag worden, maar lijkt daarbij zo op de tenen te lopen dat een zeer onrustig gevoel ontstaat -- een beetje ontspannen zou geen kwaad kunnen. Toiletbezoek dat door beveiliging alleen onder begeleiding mogelijk blijkt is een wel heel aparte ervaring.

Sebastiaan at 14 March 2014

"Restaurant Week dinner"
8.3 Cuisine 7 | Service 9 | Atmosphere 9

I must say that I was a bit disappointed with the 3-course menu. There was a lack of excitement and surprise, which I expect from a restaurant specializing in molecular gastronomy. I'm not sure if it's because I was having a discounted meal, but I would love to see more creativity in the dishes. I enjoyed the presentation of food and the way the fish and the pork belly were cooked, though.

A.Lucius at 12 March 2014

Map All restaurant deals in Rotterdam

Katshoek 41 3032 AE Rotterdam

About FG Food Labs*

FG Food Labs (one Michelin star) is located in an impressive rail tunnel under the Rotterdam Hofbogen. It is a gastronomic journey that you will remember forever.

The restaurant is constantly looking for the one dish that evokes a special memory or creates a sense of satisfaction. In terms of taste, no restaurant is as advanced as FG Food Labs. Nothing less than perfection is strived for. You do not leave the restaurant without satisfaction.

The restaurant has a relaxed atmosphere where you immediately feel at home. In addition, there is also a terrace that is considered one of the most beautiful in the Netherlands.

Be pampered by the culinary creations of FG Food Labs!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Rotterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities