Joelia*

French
9,0 (378 reviews)
94%
Free cancellation

Book your table now with free cancellation.

Photos made by guests
Share your photos

What 378 people say about Joelia*

9.0 Based on 378 reviews. 94% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Degelijk, prima verzorgd en uitstekend rekening gehouden met voedselallargie"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Een fijne lunch gehad, waarbij de echte knaller bij het dessert en de thee kwam. Er werd fantastisch rekening gehouden met mijn voedselallergie! Food heaven!
De gerechten ervoor waren prima verzorgd, met de balans een beetje richting het dessert. Misschien was de menu keuze iets aan de veilige kant, maar dat kan ik...

Read full review

Een fijne lunch gehad, waarbij de echte knaller bij het dessert en de thee kwam. Er werd fantastisch rekening gehouden met mijn voedselallergie! Food heaven!
De gerechten ervoor waren prima verzorgd, met de balans een beetje richting het dessert. Misschien was de menu keuze iets aan de veilige kant, maar dat kan ik ook wel begrijpen met de Restaurant week. Bij de wijn werd weinig verteld maar ze waren uitstekend gekozen en sloten goed aan bij de gerechten (en onze smaak).

Helen at 08 October 2018

"Heerlijk menu, geweldige service"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Ontzettend genoten van het Restaurantweek-menu. De ontvangst was hartelijk, de gerechten perfect en het restaurant is ook nog eens geweldig mooi. Heerlijke avond gehad! Er werd bovendien prima ingespeeld op een voedselallergie, zélfs bij de lekkernijen bij de koffie (daar wil het nog wel eens fout gaan).

Marinus at 06 October 2018

6.0 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 6

Over het algemeen vond ik de lunch prima. Maar ik ben kritisch en ze hebben een ster, dus prima vind ik niet goed genoeg. Ik had gereserveerd via restaurantweek, dus ik begrijp dat ze een vast menu hebben. Maar heel eerlijk vond ik de gerechten niet spannend of uitzonderlijk. Het was gewoon lekker. De bediening was ...

Read full review

Over het algemeen vond ik de lunch prima. Maar ik ben kritisch en ze hebben een ster, dus prima vind ik niet goed genoeg. Ik had gereserveerd via restaurantweek, dus ik begrijp dat ze een vast menu hebben. Maar heel eerlijk vond ik de gerechten niet spannend of uitzonderlijk. Het was gewoon lekker. De bediening was vriendelijk, maar lieten wel een aantal steekjes vallen. Bijvoorbeeld: wijn inschenken wanneer het gerecht is geserveerd, glazen met een barstje in het randje, servetten worden niet opgevouwen wanneer er iemand van tafel is, etc. Ik verwacht bij een sterrenrestaurant ook dat er een goed advies van wijnen gegeven kan worden en alternatieven naar de ewens van een klant. Het was het allemaal net niet voor mij en dat vind ik jammer. Al met al een prima lunch gehad, maar het gevoel dat je bij een sterrenrestaurants zit, heb ik gemist.

Shais at 06 October 2018

"Voortreffelijk!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Voor het eerst gegeten bij “Joelia” in het kader van de Restaurantweek, waarbij alle verwachtingen zijn overtroffen. In een fijne ambiance hebben we voortreffelijk gegeten, waarbij alles klopte. Het was één grote smaakexplosie van allerlei gerechten. De bediening was goed en vriendelijk, met als extra -blijkbaar sin...

Read full review

Voor het eerst gegeten bij “Joelia” in het kader van de Restaurantweek, waarbij alle verwachtingen zijn overtroffen. In een fijne ambiance hebben we voortreffelijk gegeten, waarbij alles klopte. Het was één grote smaakexplosie van allerlei gerechten. De bediening was goed en vriendelijk, met als extra -blijkbaar sinds kort- de ontvangst en het gastheerschap door de heer Reimers. Voor ons een van de beste haute cuisine restaurants van Rotterdam, met alle complimenten voor Mario de Ridder. Wij komen graag nog een keer terug.

Anne at 06 October 2018

"Niet fantastisch "
4.0 Cuisine 4 | Service 4 | Atmosphere 4

Met hoge verwachtingen binnen gestapt maar deze werden niet ingelost! Had gehoopt op smaaksensaties maar we kregen dit niet.

Ben at 25 August 2018

Map All restaurant deals in Rotterdam

Show phone number

About Joelia*

Cuisine: French

She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.

The young, challenging, sexy and above all cheeky restaurant Joelia in Rotterdam is one for the bucket list. It's a place where you want to be, you don't just come there to eat, that's not even possible... Because the city of Rotterdam is the 'gift' you always get. Chef Mario Ridder tries to seduce his guests and plays all your senses with unknown and exciting flavours which leads to an experience of top gastronomy in all its facets. Everything is based on feeling and at the same time down to the last detail.

The view of the kitchen and the impressive wine collection provides spectacle. The wine cellar is Mario's biggest hobby and consists of a collection of 12000 special bottles. On the wine list you will find an assortment of wines that are the result of decades of travelling, tasting and collecting. The wine cellar breathes passion and you will taste it.

The restaurant was awarded a Michelin star in 2016 and has 17.5 Gault&Millau points. Step into the world of Joelia, the pride of Mario, and let yourself be surprised by the unknown.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Rotterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities