Knife fork icon red

Hoog Holten

8,4 (149 reviews)

What 149 people say about Hoog Holten

8.4
(149 reviews)
Food
8.6
Service
8.4
Atmosphere
8.3
Write a review

8.3 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 8

Een adres om te onthouden

hans Meeboer at 30 August 2010

7.7 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 8

Lekker gegeten, hoewel we dachten toch op z'n minst keuze te hebben uit vlees of vis of vegetarisch. Dat was niet het geval, het was enkel vlees (voor ons geen probleem overigens).
Op de rekening stonden twee flessen wat à €4,75 terwijl we er maar een genuttigd hadden. Nadat we dit hadden opgemerkt bij de gastheer,...

Read full review

Lekker gegeten, hoewel we dachten toch op z'n minst keuze te hebben uit vlees of vis of vegetarisch. Dat was niet het geval, het was enkel vlees (voor ons geen probleem overigens).
Op de rekening stonden twee flessen wat à €4,75 terwijl we er maar een genuttigd hadden. Nadat we dit hadden opgemerkt bij de gastheer, werd gezegd dat we de onaangebroken fles mee konden nemen!? Hiervoor bedankten we, maar we kregen het geld daarvoor niet terug en de nota werd verscheurd!? Wellicht in een vlaag van onnozelheid, maar dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. We hebben het maar zo gelaten.

M.A.G.M. de Valk at 30 August 2010

8.0 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 7

Door prettige omstandigheden heb ik 2x in het restaurant van Hoog Holten mogen genieten van een voortreffelijk 25 euro menu.De beide keren was het van het begin tot het einde heel erg lekker. Het was dus niet vervelend om 2x hetzelfde te eten. Ik vind het een heel erg leuk idee om zo meer mensen te laten genieten van heerlijk eten.

Marjolein Speelman at 30 August 2010

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben met acht personen genoten van onze avond bij Hoog Holten. Heerlijk gegeten, in een ontspannen setting, met vriendelijk personeel. De tijd tussen de gangen was perfect. Niet te kort en niet te lang. Hoog Holten is een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

E Brinkerink at 30 August 2010

9.7 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 10

Ik kan kort zijn: uitstekend!!!!
Ger Havinga

Ger Havinga at 30 August 2010

Map All restaurant deals in Holten

Forthaarsweg 7 7451 JS Holten

About Hoog Holten

Welcome at restaurant Hoog Holten in Holten


Enjoy in the elegant, oval restaurant with a magnificent view of the forest. Under the leadership of the chief cook Marc Boti the white brigade knows the right ingredients to compose an enchanting menu.
Besides the exchanged à la carte section we have various menus on the gastronomic menu including the 4 - and 5-course surprise menu of Jeunes Restaurateurs d'Europe.
The operation is unforced. Host Dover Joseph Mann creates a beautiful wine appropriate to your dishes.
Once the weather allows, lunch and dinner are served on the terrace. Quietly situated with a beautiful view through flowers and plants is the ultimate relax and enjoy culinary.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Holten

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities