Knife fork icon red

't Koetshuys Restaurant & Bar Groningen

't Koetshuys Restaurant & Bar Groningen

9,1 (62 reviews)

What people say of 't Koetshuys Restaurant & Bar Groningen

9.1
(62 reviews)
Food
9.2
Service
9.3
Atmosphere
8.9
Write a review

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Het was KLASSE!!!! Lof voor de kok EN lof voor de bediening!

A. Hamming at 13 March 2020
Verified

8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

plezierig ontvangen en goed geregled dat wij snel eten kregen omdat we op tijd weer ergens anders moesten zijn. Hulde

Philip Everts at 09 March 2020
Verified

8.7 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 7

Prima eten, goede, prettige bediening, maar veel omgevingslawaai, vermoeiend. We moesten hard praten om elkaar te kunnen verstaan. Heb wel begrepen dat er alles aan gedaan gaat worden om geluidshinder te verminderen. Vandaar iets mindere beoordeling voor sfeer/ context.

Marja Kootte at 07 March 2020
Verified

"Misleid met dinercheque"
6.0 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 6

Lekker gegeten, maar bij de afrekening een forse teleurstelling. Het enthousiast aanbevolen aperitief bleek 7,50 te zijn, voor een fles plat water word (zonder dit te melden) 5,75 gerekend en de dinercheque van 20 euro is hier een misleidende actie. Het menu van 33,50 waar de dinercheque een korting van 20 euro op g...

Read full review

Lekker gegeten, maar bij de afrekening een forse teleurstelling. Het enthousiast aanbevolen aperitief bleek 7,50 te zijn, voor een fles plat water word (zonder dit te melden) 5,75 gerekend en de dinercheque van 20 euro is hier een misleidende actie. Het menu van 33,50 waar de dinercheque een korting van 20 euro op geeft bestaat niet. Bij navraag wordt verteld dat het menu op de kaart van 26,75 hetzelfde menu is en dat er gewoon 20 euro van de rekening afgaat. En wat blijkt als ik de rekening krijg: er wordt 33,50 gerekend voor het menu .Dus geen 20 euro korting, maar 6,75 euro. Ik voel me misleid. De restauranthouder vind dit absoluut reeel. Wij zijn met een naar gevoel vertrokken en gaan hier niet meer heen.

Consument at 05 March 2020
Verified

8.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 10

Eten en service prima. Nergens stonden de prijzen van de wijnen vermeld. Bleek € 5,50 per glas te zijn. Dat vonden we best wel duur. Verder moesten we voor een flesje water van 0,7 liter € 5,75 betalen. We vinden dit ook erg duur. Op de vraag naar kraanwater werd niet ingegaan. We vinden dit niet voor herhaling vatbaar.

Wim van den Houten at 26 February 2020
Verified

Map All restaurant deals in Groningen

Blekerstraat 22 9718 EC Groningen

About 't Koetshuys Restaurant & Bar Groningen

Just outside the bustle of the center is a small catering square hidden in the Blekerstraat. Restaurant 't Koetshuys was taken over by Janieke in the spring of 2018. She had the goal of eating out again fun! Just cozy and genuine hospitality. The service surprises you with homemade drinks but not too much fuss on the menu. A concise and clear menu so that everything is really tasty.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Groningen

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities