Graphite*

Modern
9,1 (74 reviews)
95%
Free cancellation

You can cancel your reservation at this restaurant any time.

Photos made by guests
Share your photos

What 74 people say about Graphite*

9.1 Based on 74 reviews. 95% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Fijne ongedwongen sfeer"
8.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 10

Vandaag hebben wij genoten van een verrassende 8 gangen lunch op een afgelegen locatie achter het Rembrantplein. Na wat gepriegel met de QR-code zijn we culinair verwend in een chique restaurant met een ongedwongen, hippe sfeer. Als vegetariër erg bijzondere gerechten gegeten. Er is gekozen om het bestek voor alle g...

Read full review

Vandaag hebben wij genoten van een verrassende 8 gangen lunch op een afgelegen locatie achter het Rembrantplein. Na wat gepriegel met de QR-code zijn we culinair verwend in een chique restaurant met een ongedwongen, hippe sfeer. Als vegetariër erg bijzondere gerechten gegeten. Er is gekozen om het bestek voor alle gangen al op tafel te leggen, dit was voor ons prima zodat je zelf de keuze hebt wat je wilt gebruiken.
Een echte aanrader!

Melvin van Rossen at 07 May 2022
Verified

8.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 9

Een ontzettend leuke ervaring, mooie sfeer, intiem en heel bijzonder.
Geen haast, lekker relaxt en achteruit kunnen leunen.
Bijzondere en zeer smaakvolle gangen.
Een super fijne belevenis.

Wendy at 29 April 2022
Verified

9.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 10

Heerlijk geluncht, in een sfeervolle omgeving, en over het algemeen goeie service; zo begon de een vriendelijk en werd snel daarna ietwat vermoeid/ongeduldig, en begon de andere vermoeid maar werd steeds gast-vriendelijker en dare i say, sympathieker. Tevens had hij een goede wijn voor ons niet-kenners uitgezocht.
...

Read full review

Heerlijk geluncht, in een sfeervolle omgeving, en over het algemeen goeie service; zo begon de een vriendelijk en werd snel daarna ietwat vermoeid/ongeduldig, en begon de andere vermoeid maar werd steeds gast-vriendelijker en dare i say, sympathieker. Tevens had hij een goede wijn voor ons niet-kenners uitgezocht.
En dan was er een die een eeuwige vriendelijke glimlach op z’n gezicht leek te hebben, terwijl weer een ander z’n glimlach volledig leek te zijn verloren.
Waarschijnlijk allemaal naweeën van een goed gevierde koningsdag, gelukkig maakte de heerlijke lunch veel goed. Van alle gangen kan ik eerlijk waar niet zeggen wat mijn favoriet is, maar waarschijnlijk vond ik de eerste gang (groentetuintje?) het minst inspirerend qua smaak.
Al met al de ervaring waard, benieuwd naar meer.

Di Ni at 29 April 2022
Verified

4.0 Cuisine 4 | Service 4 | Atmosphere 4

Food was definitely over the price. And they first mistaken my reservation time and then the guy who welcomed us are not friendly at all. He looked like he had a very bad morning.

lu lu at 23 April 2022
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Aanrader! Heerlijk gegeten

Shu at 16 April 2022
Verified

Map All restaurant deals in Amsterdam

Show phone number

About Graphite*

Cuisine: Modern

Graphite* is the first speakeasy restaurant in the Netherlands and is located in the Paardenstraat near Rembrandtplein. The restaurant is mysterious and hard to find. So you have to look for a door with a scanner and take your QR code with you.

The setting in the restaurant is reminiscent of bars at the time of the American reclamation. An intimate yet spacious restaurant with a clubby atmosphere, loud music and dimmed lights. A mysterious environment.

Chef Peter Gast has earned his spurs in the past 16 years as chef of restaurant 't Schultenhues in Zutphen. He prepares classic dishes and refined sauces and combines these with inventive ideas.

In 2020 Graphite was awarded 1 Michelin star and in total they have 16 Gault&Millau points.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities