Knife fork icon red

Publique

8,9 (124 reviews)
95%

What 124 people say about Publique

8.9
(124 reviews)
Food
8.8
Service
9.1
Atmosphere
8.9
95%
Write a review

"Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met publique, heerlijk gegeten , heel mooie presentatie en de personel touch in de vorm van de handgeschreven kaart heel mooi. Kijk ernaar uit in het restaurant te eten! TOP! "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Super!

Annelies at 14 February 2021

8.3 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 8

prima gegeten, erg gezellige bediening+

Leo van Dijk at 10 October 2020
Verified

7.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 7

Heerlijk gegeten, het lamsvlees was perfect. De wijn daarbij vond ik niet bijzonder en dan is € 8 voor een glas erg duur.

Small f0121333a2
Adrie Vollering at 01 October 2020
Verified

"Top avond!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wat een top avond! Bij veel restaurants valt het restaurantweek menu wat tegen in vergelijking tot de reguliere menukaart, maar dat was hier zeker niet het geval. Zelfs in deze tijd waarin er nogal wat beperkingen zijn door Corona was de sfeer goed, werd er meegedacht door de bediening en konden we zoals altijd gewo...

Read full review

Wat een top avond! Bij veel restaurants valt het restaurantweek menu wat tegen in vergelijking tot de reguliere menukaart, maar dat was hier zeker niet het geval. Zelfs in deze tijd waarin er nogal wat beperkingen zijn door Corona was de sfeer goed, werd er meegedacht door de bediening en konden we zoals altijd gewoon de tijd nemen om te genieten. Het eten was uitmuntend en de vervanging van onderdelen door allergieën deed niets af aan het gerecht. Bedankt!

Britt at 30 September 2020
Verified

"lunch op terras"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Bijzonder hoe eenvoud en kwaliteit zo makkelijk lijken samen te gaan. Wat mij betreft, een van de betere places to be met super gepassioneerd personeel.

perdefinitie at 30 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in The Hague

Anna Paulownaplein 4 2518 BK The Hague

About Publique

Publique, located in The Hague, is stylish and accessible to everyone. The restaurant is the central meeting point of the Zeeheldenkwartier and its surroundings. It is therefore also a multifunctional location.

The staff is motivated, friendly and professional. At Publique, you can have lunch, dinner, drinks, both business and private. A careful selection of quality products is made for the dishes. International trends and classic kitchen values can be found on the menu. The concept of Publique will exceed your expectations! Are you also coming to enjoy Publique?

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in The Hague

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities