What 75 people say about Mero Visrestaurant
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Aardig personeel. Mandje met brood erbij. Voorgerecht snow crab salade. hoofdgerecht kabeljauw met pompoen en peterseliesaus en dessert chocoladetaartje met vanilleijs. Degelijk, lekkere vis
Wat altijd een prima visrestaurant was in Scheveningen, maakt zich er nu goedkoop vanaf. Voorgerecht prima maar "standaard "(huisgerookte zalm en zalmtartaar), dessert zalig (warm chocoladetaartje), maar hoofdgerecht meer dan teleurstellend (hele in zilverfolie verpakte makreel die je zelf mocht ontleden). Verder op...
Read full reviewWat altijd een prima visrestaurant was in Scheveningen, maakt zich er nu goedkoop vanaf. Voorgerecht prima maar "standaard "(huisgerookte zalm en zalmtartaar), dessert zalig (warm chocoladetaartje), maar hoofdgerecht meer dan teleurstellend (hele in zilverfolie verpakte makreel die je zelf mocht ontleden). Verder opvallend stil op een zaterdagavond in de restaurantweek, maar we begrijpen nu waarom...
Ernstig denken of we hier ooit nog terug gaan (mede gezien een eerdere teleurstelling bij de WijnSpijs wandeling)
Heerlijk gegeten. Voorgerecht lekker. Hoofdgerecht (makreel in folie) viel een beetje tegen. Dessert (warme chocoladetaartje) was lekker.
Goede en vriendelijke bediening.
Redelijke prijs/kwaliteitsverhouding.€ 5,50 voor een fles water vonden wij erg duur.
Het was voor de zondagavond niet druk.
Zullen niet snel terugkomen.
Voorgerecht lekker, maar wat standaard (huis gerookte zalm en zalmtartaar), dessert heerlijk (warm chocoladetaartje), maar hoofdgerecht erg teleurstellend (hele makreel in de folie). Opvallend stil voor een zaterdagavond in de restaurantweek, maar we begrijpen nu waarom. Oude kwaliteit van het top visrestaurant Mero is ver te zoeken. Bediening overigens meer dan vriendelijk.
Het diner was voortreffelijk de bediening vriendelijk en behulpzaam de sfeer is goed. Ongedwongen.
Map All restaurant deals in Scheveningen
About Mero Visrestaurant
Since 2006 Mero Visrestaurant of Ronald Inklaar and Roos Bosman settled in the 1st Binnenhaven.
Close to the source, fresher is almost impossible. The modern restaurant breaths fish. With large artworks of fishes on the wall honest dishes are being prepared from the open kitchen. Dishes with respect for fish, with honest flavours.The fish has been caught environmentally friendly as much as possible.