Knife fork icon red

Eetvilla van den Brink

9,0 (9 reviews)

What 9 people say about Eetvilla van den Brink

9.0
(9 reviews)
Food
9.0
Service
8.9
Atmosphere
9.0
Write a review

"Topper"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Gisteravond in restaurant Eetvilla van den Brink gegeten. Lekker buiten gezeten en ook daar gegeten. Vriendelijke personeel en zeker ook makkelijk in de omgang. Het 4 gangen (all you can eat) menu genomen. Grote keuze van voor, tussen, hoofd en nagerechten. Kan onbeperkt worden genoten. Topkwaliteit. Wel wat onhandi...

Read full review

Gisteravond in restaurant Eetvilla van den Brink gegeten. Lekker buiten gezeten en ook daar gegeten. Vriendelijke personeel en zeker ook makkelijk in de omgang. Het 4 gangen (all you can eat) menu genomen. Grote keuze van voor, tussen, hoofd en nagerechten. Kan onbeperkt worden genoten. Topkwaliteit. Wel wat onhandig wanneer een verschillend aantal gerechten wordt besteld. Deze komen nl. 1 voor 1. Verder top. Komen snel terug.

Erik at 12 September 2016

"echt super lekker gegeten"
9.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 9

we hadden wat te vieren en zijn bij eetvilla van den Brink terecht gekomen. Het all you can eat concept was echt fantastisch. Zo veel keuze uit herlijk bereidde gerechten allemaal met even veel zorg opgediend. En als iet s heel lekker was bestelde je het gewoon nog een keer! De bediening was erg goed, in stijl , maar geen kouwe kak. Ik kan het iedereen aanraden!

Florine Pilon at 29 August 2016

"Prima keus "
8.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 10

Prima locatie met voldoende parkeergelegenheid. Bij zomers weer is het heerlijk toeven op het terras. De bediening is vriendelijk en snel. Eten is van buitengewone kwaliteit met fijne smaaksensaties. De prijzen zijn netjes en beheerst. Niet zoals bij andere restaurants de hoofdprijs betalen voor de drank. Zou wel fi...

Read full review

Prima locatie met voldoende parkeergelegenheid. Bij zomers weer is het heerlijk toeven op het terras. De bediening is vriendelijk en snel. Eten is van buitengewone kwaliteit met fijne smaaksensaties. De prijzen zijn netjes en beheerst. Niet zoals bij andere restaurants de hoofdprijs betalen voor de drank. Zou wel fijn zijn als er meer bier van het vat beschikbaar is. Met enkel Heineken van de tap doe je de gasten tekort. Ik wil graag wat te kiezen hebben bijvoorbeeld een fijne Belgische van het vat. Maar dat is ook alles. Verder een prima restaurant met goede entourage. Aanrader dus !

Hans at 22 July 2016

"Ongecompliceerd goed"
9.3 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 10

Ter afsluiting van een drukke periode wilden we onszelf verwennen met een avondje uit. En dat is exact waar het team van Eetvilla Van den Brink in excelleerde. Alsof ze onze gedachten konden lezen, was alles tot in de kleinste details precies goed. We hebben een heerlijke avond gehad. Dank!

Olaf K. at 24 June 2016

"Super avond"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het was voortreffelijk eten en het systeem van onbeperkt eten met kleine hapjes is ideaal. De bediening was top en ook de kennis van de produkten en de wijn was top. De adviezen waren ook erg goed. Al met al een onvergetelijke avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

Jacques at 20 June 2016

Map All restaurant deals in Soest

Soesterbergsestraat 122 3768 EL Soest

About Eetvilla van den Brink

Eetvilla van den Brink is a great restaurant for lunch, dinner, meeting or a wedding. Our restaurant is located in Soest next to beautifull nature reserve Soesterduinen. We have our own parking.


Chefs Daniel Roadside and Eric Bronze chose an accessible but culinary formula. Especially for the foodie who doesn't want big portions but prefer to taste and enjoy different flavors and combinations. The modified concept: accessible, surprising, innovative and internationally. Eetvilla van den Brink is an affordable, culinary meeting spot for drinks, lunch and dinner.


The beautifull green terrace is open when the weather is fine.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Soest

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities