Knife fork icon red

Damianz - het Arresthuis

Damianz - het Arresthuis

9,2 (549 reviews)
98%

What 549 people say about Damianz - het Arresthuis

9.2
(549 reviews)
Food
9.3
Service
9.2
Atmosphere
9.1
98%
Write a review

7.3 Cuisine 9 | Service 6 | Atmosphere 7

Eten; het eten was zeker goed, misschien qua combinaties soms wat te ver gezocht.
Service; personeel kan het wel, maar er leek een gebrek aan regie in bediening. Geen vaste persoon waardoor bestellingen soms door elkaar liepen. Daarbij een tegenvaller; op vrijdagavond, begin van weekend, koos ik voor de heilbot maa...

Read full review

Eten; het eten was zeker goed, misschien qua combinaties soms wat te ver gezocht.
Service; personeel kan het wel, maar er leek een gebrek aan regie in bediening. Geen vaste persoon waardoor bestellingen soms door elkaar liepen. Daarbij een tegenvaller; op vrijdagavond, begin van weekend, koos ik voor de heilbot maar deze bleek al op te zijn (inkoop?). Kreeg dus maar een kabeljauw. Jammer, zou niet moeten kunnen bij een restaurantweek waar je exact weet hoeveel reserveringen je hebt en maar twee gerechten om aan te bieden (vlees of vis).
Sfeer; zeer mooi aangekleed, mooie sfeer gecreëerd. Wel een dodelijke bank voor je klanten; zeer zacht en bijzonder onprettig om op te zitten, zeker een hele avond. Personeel gaf aan dat deze zou worden vervangen, dus ik hoop voor hen dat het heel vlug gebeurd, want dit nodigt niet uit voor een lange avond dineren, of zelfs om terug te komen.

Tommy Dohmen at 06 April 2013

8.3 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 8

Wij hebben een hele fijne avond gehad. Het eten is prima, maar in deze omgeving is de concurrentie hevig, vandaar een 8. Qua service niets dan lof. De bediening deed er alles aan om ons een fijne avond te bezorgen. Alleen iets meer aandacht voor de lege glazen aub. Iets eerder bijschenken graag.

Anoniem at 06 April 2013

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Gisteravond in het kader van de restaurantweek 'het Arresthuis' in Roermond bezocht, alwaar wij van een 3-gangendiner hebben genoten. Het Arresthuis, zo doet de naam al vermoeden is van oorsprong een oude stadsgevangenis en nu omgedoopt tot een smaakvol restaurant/hotel. Het is prima gelukt om de oude romantische sf...

Read full review

Gisteravond in het kader van de restaurantweek 'het Arresthuis' in Roermond bezocht, alwaar wij van een 3-gangendiner hebben genoten. Het Arresthuis, zo doet de naam al vermoeden is van oorsprong een oude stadsgevangenis en nu omgedoopt tot een smaakvol restaurant/hotel. Het is prima gelukt om de oude romantische sfeer te combineren met een smaakvol modern design. De ontvangst en service zijn aangenaam en niet opdringerig. De keuken is transparant: geeft bij binnenkomst een directe inkijk. De gerechten zijn mooi samengesteld,super gepresenteerd en verfijnd van smaak. Dit alles geeft zeker aanleiding om nog eens terug te keren, wellicht in combinatie met een overnachting in een van de oude celblokken!

Peter Sanders at 06 April 2013

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Hebben op 5 april prima gedineerd met 6 personen. Zoals u ziet was alles prima in orde, behalve een ding. 3 van de 6 personen hadden een heilbot als hoofdgerecht besteld, maar na zo'n 10 minuten kwam een van de dames ons melden dat de heilbot er niet meer is, het seizoen was volgens haar afgelopen. Er was dus helema...

Read full review

Hebben op 5 april prima gedineerd met 6 personen. Zoals u ziet was alles prima in orde, behalve een ding. 3 van de 6 personen hadden een heilbot als hoofdgerecht besteld, maar na zo'n 10 minuten kwam een van de dames ons melden dat de heilbot er niet meer is, het seizoen was volgens haar afgelopen. Er was dus helemaal geen heilbot.(Volgens mij kan men het gehele jaar door heilbot krijgen, deze worden tegenwoordig namelijk ook gekweekt) Ons werd toen kabeljauw aangeboden. De juffrouw die ons hoofdgerecht serveerde zijn dat de skrey (ook een vis0 er niet meer was, vandaar de kabeljauw.Verwarring dus alom. Ik zei haar ook, dat men eigenlijk bij het overhandigen van de menukaart had moeten zeggen dat er geen heilbot meer was. Maar goed, eind goed al goed, de kabeljauw was van een superieure kwaliteit en wij hebben een heel gezellige en aangename avond gehad. Nog een vraag van mijn kant, die ik graag per e-mail beantwoord zou willen zien. Op 5 april heb ik een SMS ontvangen betreffende onze reservering, waarbij men ons een prettige avond toewenste. In deze SMS heb ik tevens een Week Prijswinnars code ontvangen, met de code: ZSMIES. Wat is de bedoeling daarvan en/of wat kan ik er mee doen?. Met vriendelijke groet, J. Nieuwsma.

Anoniem at 06 April 2013

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Wij hebben 5 april bij jullie met 4 personen geluncht. Werkelijk voortreffelijk en voor herhaling vatbaar. Ga zo door. We zullen zeker ook een keer komen dineren. Als hotel zal ik jullie accomodatie zeker aanbevelen, een overnachting bij jullie lijkt mij geweldig.

Veel succes.

Anoniem at 06 April 2013

Map All restaurant deals in Roermond

Pollartstraat 7 6040 AE Roermond

About Damianz - het Arresthuis

Criminally delicious food at a unique location in Roermond. The former prison of Roermond has been transformed into a beautiful hotel with a culinary restaurant called Damianz. Nowadays, Chef Jeroen van Gansewinkel is in charge of the restaurant with criminally good passion and fresh products. Let yourself be surprised with an evening-filling program with amuse-bouches, finger food and various delicious dishes.

Reserve a table Reserve a table

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities