Knife fork icon red

Damianz - het Arresthuis

Damianz - het Arresthuis

9,2 (549 reviews)
98%

What 549 people say about Damianz - het Arresthuis

9.2
(549 reviews)
Food
9.3
Service
9.2
Atmosphere
9.1
98%
Write a review

8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

We hebben heerlijk gegeten in een mooie ambiance. Het eten was een echt feestje! We hopen dat de kok zo verder gaat en laten ons de volgende keer weer verrassen! Vragen ons wel af waarom het personeel (sommigen) witte handschoenen aan hebben? Lijkt alsof ze een of andere huisziekte hebben... wij vinden dit er niet s...

Read full review

We hebben heerlijk gegeten in een mooie ambiance. Het eten was een echt feestje! We hopen dat de kok zo verder gaat en laten ons de volgende keer weer verrassen! Vragen ons wel af waarom het personeel (sommigen) witte handschoenen aan hebben? Lijkt alsof ze een of andere huisziekte hebben... wij vinden dit er niet smakelijk uitzien.
Bij de kaas als nagerecht waren een paar stukjes bij die erg hard waren, jammer.

Anoniem at 29 March 2013

5.0 Cuisine 3 | Service 6 | Atmosphere 6

Het dessert was zo vies dat we het terug hebben gegeven en niet hebben opgegeten. Het hoofdgerecht was redelijk maar kip (krielhaantje)is toch niet iets wat je verwacht in zo een restaurant (alternatief was vis). Het voorgerecht was varkensvlees maar door toegevoegde koffie en andere additieven volkomen disharmonisc...

Read full review

Het dessert was zo vies dat we het terug hebben gegeven en niet hebben opgegeten. Het hoofdgerecht was redelijk maar kip (krielhaantje)is toch niet iets wat je verwacht in zo een restaurant (alternatief was vis). Het voorgerecht was varkensvlees maar door toegevoegde koffie en andere additieven volkomen disharmonisch. Al bij al een afknapper. Arresthuis is leuk gebouw om te zijn, stoelen prima dus lokatie en ambiance was goed alleen moet je er niet gaan eten.

Anoniem at 29 March 2013

8.0 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 9

De locatie was erg mooi en zeer sfeervol. het eten mocht naar mijn mening iets spannender en het andere minpuntje was dat ze erg slecht op de drank letten.

Anoniem at 29 March 2013

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

We hebben heerlijk gegeten in deze voormalige gevangenis.Alleen al de locatie geeft 'n aparte sfeer.Het eten was 'n feestje voor oog en smaakpapillen. We werden steeds weer verrast en verwend met lekkere smaakcombinaties.Met mijn dieetwensen werd op creatieve ne smaakvolle wijze rekening gehouden. Complimenten voor ...

Read full review

We hebben heerlijk gegeten in deze voormalige gevangenis.Alleen al de locatie geeft 'n aparte sfeer.Het eten was 'n feestje voor oog en smaakpapillen. We werden steeds weer verrast en verwend met lekkere smaakcombinaties.Met mijn dieetwensen werd op creatieve ne smaakvolle wijze rekening gehouden. Complimenten voor de kok! Ook het bedienend personeel was professioneel en erg vriendelijk.We vonden het voor herhaling vatbaar en hebben na afloop bij de receptie meteen 'n nieuwe afspraak gemaakt voor volgende week! We gaan lekker nog 'n keertje genieten bij Damianz!!!

Anoniem at 28 March 2013

9.3 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 9

Super gegeten tijdens de restaurantweek!

Anoniem at 27 March 2013

Map All restaurant deals in Roermond

Pollartstraat 7 6040 AE Roermond

About Damianz - het Arresthuis

Criminally delicious food at a unique location in Roermond. The former prison of Roermond has been transformed into a beautiful hotel with a culinary restaurant called Damianz. Nowadays, Chef Jeroen van Gansewinkel is in charge of the restaurant with criminally good passion and fresh products. Let yourself be surprised with an evening-filling program with amuse-bouches, finger food and various delicious dishes.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Roermond

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities