Book your table now with free cancellation.
Deal
5 course spring diner
€118
€88
In the heart of the Green Heart, at Bergambacht, Restaurant Pieters will celebrate its tenth anniversary in 2024. Since its opening in 2014, under the passionate leadership of Pieter and Paula, the restaurant has built an impressive track record: from winning the Golden Ladle in its first year, to acquiring a Michelin star in 2021 and achieving 14.5 Gault&Millau points.
Taste and be surprised by Pieter and Paula! They will more than welcome you to their picturesque restaurant. Especially for Diningcity guests, they serve a €88 for only €88 per person!
Indulge in Chef Pieter's passion and taste his refined dishes!
Reserve a table Reserve a table- Reservable till 20 December 2024
- Not in combination with other offers
- The price of the deal is per person
- Only valid for online reservations through www.diningcity.nl
What 78 people say about Pieters Restaurant*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Met 2 personen gisteravond gedineerd bij Pieters. Het was een culinaire beleving, heel aparte gerechten, alles zeer smaakvol.
Goede bijpassende wijnen bij elk gerecht. Bij elke wijn werd duidelijk verteld waarom deze werd geschonken. Vriendelijk personeel. Het re staurant heeft door de redelijke kleinschaligheid een intieme sfeer en is smaakvol ingericht. Wij komen hier zeker terug!
Er waren maar weinig mensen waardoor de sfeer wat leeg was. De bediening was goed, het personeel stelt je op je gemak, familie gevoel. Het eten was heerlijk, verfijnd en origineel. Tegenvaller was de rekening mbt de drankjes.
Het eten was geweldig verzorgd , alleen de wijn wat prijzig. We komen zeker nog eens terug.
Fantastische avond gehad en heerlijk gegeten! De kok weet echt wat hij doet. Zij horen zeker bin top 500 thuis!
Knusse en huiselijke ambiance. De bediening perfect, ze vertellen met uitserveren wat je voor gezet krijgt.
Het was weer een feestje bij Pieter.
Geweldig gegeten.
Map All restaurant deals in Bergambacht
About Pieters Restaurant*
In the heart of the Green Heart, at Bergambacht, Restaurant Pieters will celebrate its tenth anniversary in 2024. Since its opening in 2014, under the passionate leadership of Pieter and Paula, the restaurant has built an impressive track record: from winning the Golden Ladle in its first year, to acquiring a Michelin star in 2021 and achieving 14.5 Gault&Millau points.
Pieter, SVH Master Chef since 2009, has worked as chef de cuisine at several renowned restaurants, including Cour du Nord*, Corona*, Puccini, and Chagall*. His culinary journey began at Sancerre in Amsterdam and included an internship at Marco Pierre White's The Restaurant*** in London.
Paula, his wife and partner in the restaurant, has allowed her passion for hospitality and wine to flourish. Together they defined the look and design of their restaurant. Paula's expertise extends to Pieters Restaurant's fine wine collection, while she also handles the administrative side of the restaurant.