Knife fork icon red

Pieters Restaurant

9,2 (59 reviews)
96%

What 59 people say about Pieters Restaurant

9.2 Based on 59 reviews.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Heerlijk, maar prijs/kwaliteit uit balans"
7.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 5

Ruim opgezet restaurant. Uitstekende naleving coronamaatregelen. 3 gangen voor 37,50 euro. Heerlijke amuses, kleine smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten. Prijzen voor open glazen wijn buiten proportie (8 a 9 euro) en ook niet zichtbaar op wijnkaart. Fles wijn uit Sicilie redelijk geprijsd 37.50 euro. Al met al: zeer smakelijk maar behoorlijk aan de prijs.

Ted at 26 September 2020
Verified

7.3 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 6

Wellicht gebruikelijk dat niet lege glazen ongevraagd worden bijgevuld; wij vinden dat zoiets niet kan.
In corona-tujd mag je bij binnenkomst je handen ontsmetten. Dan graag niet geparfumeerd, net zo als parfum, eau d' toilet en aftershave thuis laat wanneer je gaat dineren .

K-J. at 12 September 2020
Verified
Pieter de Ronde responded at 04 October 2020

Beste gast, gelukkig hebben wij nog geen ervaring met desinfectie middelen voor wat betreft de receptuur ervan dan maar ben wel blij dat wij deze voor u hebben neergezet evenals de ruime opzet van ons restaurant welke 40% van onze dagelijkse omzet scheelt in negatieve zin dan om u volgens de richtlijnen van het RIVM toch te kunnen ontvangen. Ik heb het desinfectie-product nog even getest en is deze geur vervlogen in de tijd dat ik van de garderobe aan tafel ga. Voor wat betreft de fles wijn die u heeft gekozen is het bij ons gebruikelijk dat wij deze voor u bijschenken wanneer u nog een bodempje in het glas heeft zitten in plaats dat u dat zelf moet gaan doen. In Pieters Restaurant proberen wij u dan ook altijd te verwennen en hopen u dan ook weer graag terug te zien!


"Heerlijk gegeten weer,zeker aanrader!"
9.7 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 10

Nu weer eens voor het restaurant week 3 gangen gekozen. Weer heerlijk gegeten,inclusief verrassende bites en amuze.

Monica De Ridder at 06 September 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Juweeltjes van gerechten, prettige sfeer, goede prijs kwaliteit verhouding.

Petra Mathlener at 13 November 2019
Verified

"Voor de eerste keer bij Pieters"
7.3 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 10

Sfeervol, kleinschalig en verzorgd. Vriendelijke bediening. 5 gangen verrassingsmenu was interessant en smaakvol. Behalve het hoofdgerecht, fazant. Dit vonden wij beiden echt heel erg slecht van smaak en niet gegeten. Dit hebben dat ook gezegd en werd door de bediening alleen voor kennisgeving aangenomen. Ik proef h...

Read full review

Sfeervol, kleinschalig en verzorgd. Vriendelijke bediening. 5 gangen verrassingsmenu was interessant en smaakvol. Behalve het hoofdgerecht, fazant. Dit vonden wij beiden echt heel erg slecht van smaak en niet gegeten. Dit hebben dat ook gezegd en werd door de bediening alleen voor kennisgeving aangenomen. Ik proef het nu een dag later nog en eigenlijk heeft dat het hele etentje overstemd en dus geen prettige herinnering aan overgehouden.

Ingrid at 09 November 2019
Verified

Map All restaurant deals in Bergambacht

Hoofdstraat 75 2861AL Bergambacht

About Pieters Restaurant

Cuisine: French, Dutch

Pieters restaurant is an intimate restaurant in the beautiful Krimpenerwaard. When the weather is nice you can also enjoy an amazing lunch or dinner in the lovely terrace garden in the Krimpenerwaard outdoor air. The products that are used are mainly local, absolutely fresh and seasonal. For this reason, a varied menu is compiled every week. Peter's kitchen is characterized by 'the art of omitting'. Respect for tradition and passion for good cooking. At Pieters restaurant, cooking is critical, recognizable and traditional. Do you also want a wonderful evening out and be pampered culinary? Then come quickly to Peter's restaurant.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Bergambacht
D666692b60 E3c1973099

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities