Knife fork icon red

La Provence*

8,9 (531 reviews)

What 531 people say about La Provence*

8.9
(531 reviews)
Food
9.2
Service
8.9
Atmosphere
8.6
Write a review

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Voor het eerst gegeten in een sterrenrestaurant, dus had hoge verwachtingen. Deze zijn helemaal waargemaakt! Heerlijke avond, echt gast gevoeld en het eten was subliem!

Elbert Nap at 10 October 2019
Verified

"Heerlijke ervaring"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

De avond begon met mooie en spannende amuses. De aandacht, kennis en persoonlijke touch van de gastheren en -vrouw was fijn. De avond was voor ons een heerlijke ervaring. Als ik toch aandachtspunten moet geven: de gerechten waren speciaal, verrassend en erg lekker, maar wel hoog op smaak (vooral wat minder zout was ...

Read full review

De avond begon met mooie en spannende amuses. De aandacht, kennis en persoonlijke touch van de gastheren en -vrouw was fijn. De avond was voor ons een heerlijke ervaring. Als ik toch aandachtspunten moet geven: de gerechten waren speciaal, verrassend en erg lekker, maar wel hoog op smaak (vooral wat minder zout was prettiger geweest) en persoonlijk - mijn partner had er geen problemen mee - vond ik de stoelen niet fijn zitten. Ik bleef van houding wisselen om comfortabel te zijn.

Ingrid Langerwerf at 08 October 2019
Verified

"Culinair avontuur"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Een culinair avontuur, de hele avond zijn wij in de watten gelegd door de staff en keuken van La Provence, wij vielen van de ene smaaksensatie in weer een nieuwe verrassing
Wij komen zeker terug!

Coby en Christophe at 05 October 2019
Verified

"Tongstrelende mondvermaakjes"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Top gerechten aangevuld met vele tongstrelende “mondvermaakjes”. Jonge hartelijke en attente bediening. Heerlijke en gezellige avond gehad!

Yvonne Almere at 05 October 2019
Verified

"Lunch in een prettige sfeer vol culinaire verrassingen"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten bij La Provence. De driegangenlunch in het kader van de restaurantweek was uitstekend, Mooie gerechten, met spannende verrassingen er tussen. Goed gekozen wijnen en heel prettige bediening, Wij komen terug!

Dutch Travelmama at 04 October 2019
Verified

Map All restaurant deals in Driebergen-Rijsenburg

Hoofdstraat 109 3971 KG Driebergen-Rijsenburg

About La Provence*

La Provence * is the place to be for culinary delights. The restaurant is young and dynamic and always strives for innovation in the culinary experience of its guests. A lot of value is placed on personal service, which results in a casual and cozy atmosphere. The service team puts together the most amazing combinations of dishes and wines. At La Provence *, classic French cuisine is given a modern twist. La Provence * is also the best place for a business lunch or dinner. Come quickly to Restaurant La Provence in Driebergen and be surprised.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Driebergen-Rijsenburg

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities