Restaurant Strandlodge* in Winterswijk

Over Restaurant Strandlodge*

Strandlodge*
Badweg 4 , 7102 EG Winterswijk

Ervaar het strandgevoel bij de nieuwste hotspot in Winterswijk: restaurant Strand Lodge. Verrassend door de bijzondere gerechten, het hippe loungegedeelte en het buitenterras met uitzicht op het Strandbad. Prikkel de zinnen in de trendy kookstudio en de Achterhoekse Winkel. De kids? Die vermaken zich opperbest in de Kekke Kids Klup!
 Onthaasten op een manier zoals Ultiem & Eigentijds genieten bedoeld is…. Chef Mike Vrijdag en gastheer Jeroen Raadman heten u van harte welkom!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Strandlodge*


8,5

(81 Recensies)


eten

8.6

service

8.4

sfeer

8.6

""

8,0
eten: 6 service: 8 sfeer: 10
Super 4 gangendiner all-in, maar hoofdgerecht was slecht! Bestond uit buikspek, varkenslapje en bloedworst, waarvan de bloedworst het lekkerst was! Buikspek te vet en varkenslapje taai! Diner rijkelijk gevuld met amuses en wijn. Maar hoofdgerecht was jammer, hoort niet bij een sterrenrestaurant ? Wij komen er al jaren, maar het was wel gezellig!
-

"Heerlijk gegeten!!!"

8,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 10
Na een hartelijke ontvangst, heerlijk gegeten bij de strandlodge. Een heerlijke amuse van zeeegel apart en heel orgineel opgediend. Het driegangen diner werd door ons uitgebreid met extra gang die alle stuk voor stuk heerlijk smaakten , mooi opgemaakte borden ,leuke vlotte bediening met verstand van zaken. Ook de entourage was gezellig en warm ingericht heerlijke stoelen gezellig zittje bij de haard. Kortom gezellig avond gehad .
-

"Geslaagde avond"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Heerlijk gegeten, met een vriendelijke bediening. We kregen bij meedere gangen collectief de neiging om ons bord af te willlen likken. We hadden het standaard menu uitgebreid met een extra gang en hadden na het dessert een meer dan voldaan gevoel. De sfeer is anders dan anders. De opmaak van de borden was af en toe 'interessant' met onder andere gebruik van basaltgrint op het bord. Past overigens prima bij de atmosfeer van het restaurant. De locatie is bijzonder en het terras geweldig. Al met al, een geslaagde avond
-

"Gegeten met Ster !!!"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Wij gingen naar de Strandlodge om heerlijk te eten. Nou dat is gelukt. Bijzonder goed gelukt. Alle gerechten die voorbij kwamen waren even smakelijk, voor het oog en voor de tong. Dit vonden ook mijn tafelgenoten. Ik had heerlijke vegetarische gerechten, de anderen vis en vlees. Helemaal top en een dikke pluim voor de keukenbrigade. We komen zeker nog eens terug !
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Lekker eten ,goede sfeer,uitstekende bediening
-

"Klasse"

8,0
eten: 8 service: 9 sfeer: 7
Fijne bediening, zalig eten, leuke locatie.
-