Restaurant Allemansgeest in Voorschoten

Over Restaurant Allemansgeest

Allemansgeest
Hofweg 55 , 2251 LP Voorschoten

Restaurant Allemansgeest ligt op een unieke locatie aan de Vliet in Voorschoten. Het historierijke restaurant is met behoud van oorspronkelijke details geheel gemoderniseerd en sfeervol ingericht. Allemansgeest heeft een groot terras, een aanlegsteiger, een ruime parkeerplaats, een orangerie, een serre en een private dining room. Daarbij zijn wij lid van Euro-Toques Nederland en aangewezen als officiële trouwlocatie.

Onze chef en zijn brigade laten u traditiegetrouw genieten van de verfijnde Franse keuken. Op de kaart staan veel klassiekers en er wordt gewerkt met seizoenproducten. 

U bent welkom voor zowel lunch en diner, een besloten bijeenkomst of vergaderingen voor feestelijke gelegenheden, als walking dinners en recepties. Perfect gastheerschap, sfeer en kwaliteit zijn de ingrediënten die uw bezoek aan Restaurant Allemansgeest maken tot een ware belevenis!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Allemansgeest


8,9

(581 Recensies)


eten

8.9

service

9.0

sfeer

8.7

"Top Restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Van de entree tot het verlaten van de zaak was alles dik in orde. Service , eten, wijn ( heel spannend), we komen terug !
-

"Een juweel en aanrader"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Een uitstekende ambiance voor het vieren van onze huwelijksdag herdenking. De Champagne en de bloemen (rozen) waren perfect alsook de tafelschikking. De omgeving met geanimeerde ,rustige pratende overige gasten was uitstekend. Het geboden menu was voortreffelijk. De amuse een aangename verassing en het wijnarrangement was zodanig samengesteld dat wij bij voorbaat al dachten wat dan wel het volgende gerecht zou zijn, zo spannend en intrigerend was de uitstekende (en soms wat exotische) wijn-selectie. Het enige (nauwelijks terzake doende) minnetje was dat bij de kaasselectie geen geitenkaas was waar mijn echtgenote enorm van houdt. De overige kazen maakten het echter meer dan goed. Een AANRADER.
-

"Gezelligheid en vriendschap kent geen tijd en prijs."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was echt super in Allemansgeest. Het winnaarsdiner nog maar eens geprobeerd met z'n vieren. Alles klopte. Bediening was ook super met een echte super wijnsommelier. Niks aan toe te voegen en gewoon doen. Neem wel genoeg geld mee.
-

"Top gastheerschap en fantastisch gegeten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Prachtige ambiance, super gegeten, mooie wijnen, ouderwetse gastvrijheid.
-

"Diner Allemansgeest"

8,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 6
Goede ontvangst. 3 gangen menu was uitstekend. Voor herhaling vatbaar
-

"Restaurantweek"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
7 oktober 2018 Winny, Maria, Maja en Jaap Restaurantweek Wederom fantastisch gegeten met mooi opgemaakte bordjes. Er werd ook prima rekening gehouden met onze allergieën. Voor wie geen vlees at werd er van het menu afgeweken en kreeg een overheerlijk visgerecht geserveerd. Zelfs Rango (hond) werd bij het afscheid verwend met een super brok. Het was weer een geslaagde lunch met een uitstekende bediening. Top!
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Allemansgeest