Restaurant Allemansgeest in Voorschoten

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Allemansgeest

Allemansgeest
Hofweg 55 , 2251 LP Voorschoten

Restaurant Allemansgeest ligt op een unieke locatie aan de Vliet in Voorschoten. Het historierijke restaurant is met behoud van oorspronkelijke details geheel gemoderniseerd en sfeervol ingericht. Allemansgeest heeft een groot terras, een aanlegsteiger, een ruime parkeerplaats, een orangerie, een serre en een private dining room. Daarbij zijn wij lid van Euro-Toques Nederland en aangewezen als officiële trouwlocatie.

Onze chef en zijn brigade laten u traditiegetrouw genieten van de verfijnde Franse keuken. Op de kaart staan veel klassiekers en er wordt gewerkt met seizoenproducten. 

U bent welkom voor zowel lunch en diner, een besloten bijeenkomst of vergaderingen voor feestelijke gelegenheden, als walking dinners en recepties. Perfect gastheerschap, sfeer en kwaliteit zijn de ingrediënten die uw bezoek aan Restaurant Allemansgeest maken tot een ware belevenis!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Allemansgeest


8,8

(560 Recensies)


eten

8.8

service

9.0

sfeer

8.7

"Lekker aan het water"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten in een ontspannen sfeer. Het mooie weer van deze dag maakte dat het aangenaam was om buiten te eten.
-

"Heerlijk gegeten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben heerlijk gegeten. We hadden een viergangen menu met bijpassende wijnen. De gerechten waren tongstrelend en de wijnen zorgden voor een prachtige en smaakvolle sensatie. Het was overigens voldoende: niet te veel en niet te weinig. De bediening was vriendelijk, professioneel en de gangen volgden elkaar in mooi tempo op.
-

"Genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals elke vrijdag, ga ik samen met mijn partner uit eten. Dit keer hAd ik gekozen voor Allemansgeest. Een restaurant met een goed reputatie. Deze werd vollledig waargemaakt, een zeer goed 4 gangen menu genoten. De bijpassende wijnen waren origineel en goed gekozen. Tel daarbij op de fantastische locatie en de vakkundige en zeer vriendelijke bediening en je komt uit op een zeer positieve uitslag .
-

"Top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gister met de restaurantweek winnaarseditie nogmaals bij Allemansgeest gegeten. Alles was dik in orde, van het voortreffelijke menu , de vakkundige attente bediening, tot aan de goed gekozen wijnen. Tot snel
-

"Moederdag"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Driegangen menu gegeten op Moederdag. Prima eten en service, fraai uitzicht, niet zo druk, dus sfeer iets minder. Hadden het zeker naar ons zin. Wat ons echter tegen viel waren de te hoge prijzen voor de losse glazen wijn en koffie. Voor de witte huiswijn betaalden we €7 per glas, voor de rode aanbevolen wijn €9 en dit waren matige hoeveelheden. Bovendien kostte de koffie toe met een (niet gevraagde) versnapering €6 per kopje. Deze bedragen zie je pas na afloop op de rekening. Dit geeft een minder prettig gevoel. Jammer!
-

"top avond!"

7,7
eten: 7 service: 8 sfeer: 8
Het 3 gangenmenu was geweldig. Wij konden kiezen uit vlees of vis (en waarschijnlijk ook vegetarisch). Wij kozen voor vis en het was super lekker. De bediening was uitstekend, de wijn werd op tijd bijgeschonken. De locatie is natuurlijk top, met mooi weer kun je heerlijke buiten aan het water zitten
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Allemansgeest