Restaurant Petrus & Paulus Hoeve in Lamswaarde

Over Restaurant Petrus & Paulus Hoeve

Petrus & Paulus Hoeve
Jac. de Waalstraat 41 , 4586 AD Lamswaarde

De Petrus & Paulus Hoeve in Lamswaarde bestaat weer al een kleine 15 jaar en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een gekend restaurant met een verzorgde keuken. Sinds kort staan wij ook met een bestekje vermeld in de Michelingids.

De Petrus & Paulus Hoeve is wegens diverse activiteiten gereserveerd van 10 tot en met 20 oktober. Voor groepen mogelijkheid voor het boeken op dagen die geloten zijn.

De Petrus & Paulus Hoeve is voor 2018 wederom genomineerd met een "BIB Gourmand"

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Petrus & Paulus Hoeve


8,6

(64 Recensies)


eten

8.7

service

8.7

sfeer

8.5

7,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 7
Goed gegeten, boven verwachting.
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Uitstekend gegeten, ook vegetarisch was heel goed verzorgd.
-
8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Prettige middag, leuke gerechtjes, waarde voor het geld. Drankjes betaalbaar, kortom leuke ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vorige week zaterdag gegeten,eerst een aperitief op het boventerras, daarna een schitterd diner gehad. Het eten was heerlijk en vriendelijke bediening.
-
9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Afgelopen zaterdag hebben wij hier gegeten tijdens de restaurantweek. Zoals altijd, is het eten, de sfeer en de entourage uitstekend. Wij hebben hier weer heerlijk gegeten en genoten van de gastvrijheid. Voor iedereen die zich graag wil laten verrassen, is dit zeker een aanrader! Roel en Amanda 06/09/12
-
8,7
eten: 9 service: 8 sfeer: 9
Hele lekkere amuses en prachtig gepresenteerd, voorgerecht met tartaar was verassend lekker en hoofdgerecht met kabeljauw heel vers en ook prima van smaakcombinatie. De moulleux van chocolade met moijtto-ijs en rode besjes was een streling vooor de tong. Leuk dat de kok even langskwam en voor de rest vlotte en vriendelijke bediening met aangepaste uitleg en niet te stijfjes.Alles was op prachtige borden gepresenteerd met oog voor detail. Een heerlijke avond gehad met leuke vrienden in een mooi kader...voor herhaling vatbaar. De Bruycker Claude 01/09/2012
-