Restaurant Jaspers in Amsterdam

Over Restaurant Jaspers

Jaspers
Ceintuurbaan 196 , 1072 GC Amsterdam

Restaurant Jaspers staat op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Geniet hier van een de totale beleving van pure gerechten, mooie wijnen en een verrassende sfeer.

Het menu van Restaurant Jaspers verandert om de 14 dagen maar u kunt ook altijd a la carte bestellen. De gerechten worden samengesteld uit verse streekproducten. Ieder bezoek aan restaurant Jaspers is een unieke culinaire belevenis.

De bijzondere open keuken van restaurant Jaspers is het pronkstuk van het restaurant. Hier laat de chef zijn technieken zien. Er is een bijpassend wijnarrangement samengesteld om de voortreffelijke smaakcombinaties naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Jaspers


8,8

(186 Recensies)


eten

9.0

service

9.0

sfeer

8.4

"Heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Voor de derde keer bij Jaspers gegeten en zoals de andere keren was het weer super. Bediening zeer vriendelijk en wat ik even wil vermelden wij kregen gewoon een karafje kraan water, dat stelden we zeer op prijs. Wij komen zeker terug.
-

"Uitstekend!"

8,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 7
Jaspers presteert het altijd een constante kwaliteit te handhaven. Verrassende gerechten,subtiele smaakcombinaties en zeer persoonlijke service maken dit tot mijn favoriete resraurant!
-

"Fantastisch gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Leuke ontvangst en een prettige bediening door zowel de ober als de eigenaar/kok. De rest van de avond was een culinair hoogtepunt en dat alles begeleid met een prima wijn gekozen uit een mooie wijnlijst. De gerechten en amuses waren goed op elkaar afgestemd en de smaken idem. Kortom een absolute aanrader.
-

"Smaakt naar meer."

8,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 7
Heerlijk gegeten. Van de amuse tot en met dessert genoten van de mooie smaakcombinaties. Leuk ook dat ze hier bijzondere wijnen hebben. Presentatie was ook dik in orde. Heel fijne avond gehad en we komen hier zeker terug.
-

"TOP RESTAURANT "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Bij binnenkomst warm welkom geheten in een restaurant met een zeer verrassend interieur! Het 3-gangen diner was verrukkelijk en de bediening zeer professioneel en charmant. Een restaurant om zeker vaak naar terug te gaan!
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Food was amazing! It tasted absolutely great and looked beatiful I will definitely come back!!!
-