Brasserie Drinks and Bites in Wageningen

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Brasserie Drinks and Bites

Brasserie Drinks and Bites
5 Meiplein 1 , 6703 CD Wageningen

DrinksandBites in Wageningen is the state of the art brasserie en wijnbar van Restaurant O Mundo en Hotel de Wereld.

Op onze bijzonder sfeervolle locatie aan de Markt in Wageningen kunt u aangenaam verpozen met een goed maal en een mooi glas wijn. Wanneer u iets te vieren heeft zijn onze brasserie en wijnbar een ideale plek voor een geanimeerd feest, een sfeervol diner of een gezellige receptie. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Brasserie Drinks and Bites


8,4

(36 Recensies)


eten

8.5

service

8.3

sfeer

8.3

"iets te culinair voor ons"

7,7
eten: 7 service: 8 sfeer: 8
We hebben 5 gangen verrassingsmenu gegeten, maar de gerecht keuze vond ik dit keer tegenvallen. Al met al is je bord culinair opgemaakt maar weinig eten er op. We hadden er liever een lekker stukje vlees bij gehad ipv linzen met kabeljauw :-( De gerechten hadden onderling geen verband met elkaar. De bediening is vriendelijk en correct.
-

"week van het restaurant: Drinks and Bites"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Vanwege reservering via de week van het restaurant kreeg je bij Drinks and Bites een 5 gangen verrassingsmenu. Er werd perfect rekening gehouden met eventuele allergieën of dingen die je niet lekker vond. Het eten, de sfeer en de bediening was perfect; het enige dat we misten was iets van een lekkere salade of wat groenten bij het hoofdgerecht.
-

"in alle opzichten aangenaam"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
wat een vriendelijke bediening: attent, vrolijk en niet opdringerig, chapeau! De gerechten waren heerlijk, de sfeer uitstekend! Mijn collega en ik hadden een top-avond, tot en met weggaan toe, je wordt in je jas geholpen, een beleefde hand en tot ziens!
-

"Wat een kwaliteit!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
We hebben gisteren heerlijk gegeten bij Drink and Bites. Restaurantweek, we kregen een 5 gangen menu voor € 27,50 p.p. Alle gerechten waren heel bijzonder en gevarieerd, en van zéér goede kwaliteit. Complimenten voor de keuken! Ook de bediening was prima, goed gastheer/vrouw-schap zonder formaliteiten. Goede wijn, en water (gratis) dat tijdig werd aangevuld zonder we daarom hoefden te vragen. Kortom: dit restaurant is een aanrader!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk!
-

"Geweldig eten bij Drinks&Bites in Wageningen"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Wij hebben al vaker bij Drinks & Bites gegeten en komen er dus graag vaker en terug. Wat misschien voor veel 'Nederlanders/eters' belangrijk is: de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend. Vijf gangen voor nog geen dertig euro is gelet op wat er wordt geserveerd subliem. Ongelofelijk lekker en bijzonder. De bediening is een extra waardering waard. Tom (maar ook anderen) zijn heel attent en weten, als je er al eens vaker bent geweest, precies wat je wel en niet lust. En wat je niet lust, wordt op geweldige wijze vervangen. Een absolute aanrader voor een verrassend lekker, betaalbaar diner.
-