Restaurant Kasteel Eyckholt in Roosteren

Over Restaurant Kasteel Eyckholt

Kasteel Eyckholt
Eyckholtstraat 13 , 6116 BR Roosteren

Kasteel Eyckholt, een charmant kasteeltje met voortreffelijk restaurant, gelegen in het smalste stukje van Nederland. Bij restaurant Kasteel Eyckholt vindt u de passie voor een eerlijke keuken, waarbij zoveel als mogelijk gebruik wordt gemaakt van streekproducten. Ons gastvrije team staat klaar om u een geweldige middag of avond te bezorgen. Maak keuze uit onze à la carte kaart, kies voor Menu Eyckholt of laat u verrassen door onze Chef de Cuisine. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Kasteel Eyckholt


9,4

(19 Recensies)


eten

9.6

service

9.4

sfeer

9.1

"Perfect"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ambiance prachtig! Bediening zeer goed, eten geweldig! Wij komen zeerzeker terug! Dank jullie wel voor deze geweldige avond! Brigitte en Fam.
-

"Heel verrassend , heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben gekozen voor het 4 gangen verrassingsmenu en bijpassend wijnarrangement . We waren aangenaam verrast . We hadden 2x vis die stevig en met veel smaak bereid was . Ook de opmaak was heel mooi . Het hoofdgerecht was een topper . Ook de bijpassende wijnen waren een erg goede combinatie bij de gerechten en werden met erg veel enthousiasme en kennis van zaken gepresenteerd . Een heerlijk dessrt met bijpassende wijn sloot alles af . Wij komen zeker nog eens terug !
-

"Topavond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super lekker gegeten. Keuze van de gerechten waren top. Bediening was geweldig, een echte aanrader!
-

"Prachtig menu"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Op een heerlijke zwoele avond verwend door de brigade van kasteel Eykholt. We hebben genoten van een verrassend lekkere moeserende wijn uit de regio en daarna van de heerlijke/bijzondere gerechten met bijpassende wijnen. Super.
-

"Prachtig teamfunctioneren van keuken, bediening en gezellige ambiance !!!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Een werkelijk fantastische bediening met veel kundigheid maar vooral plezier in het “ werk”,top!! De kok die zo heerlijk kookte ( ceviche en rogvleugel!!!) ook even aan tafel en de mevrouw die de curry’s maakte, het hele ensemble waar de trots van afstraalt en die geheel in de sfeer van Ria Joosten werken!! Kortom genieten!!!
-

"Voor herhaling vatbaar"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Wij hadden vroeg geboekt. (19.00uur) wij hadden onze kleindochter van 9jaar bij ons. Daarom denk ik dat er op dat moment geen gastheer/vrouw aanwezig was. Na een paar minuten wachten kwam er iemand. Het uitleg en eten was zeer zeker voor herhaling vatbaar!!!
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Kasteel Eyckholt