Restaurant Central Park Voorburg in Voorburg

Over Restaurant Central Park Voorburg

Central Park Voorburg
Oosteinde 14 , 2271 EH Voorburg

Central Park, by Ron Blaauw ® is de nieuwe naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park, waar tot voor kort Restaurant en Hotel Savelberg was gevestigd. Central Park, by Ron Blaauw is centraal gelegen in de Randstad en in een bijzonder prachtige groene omgeving in Den Haag-Voorburg.

Met de komst van Ron Blaauw als eindverantwoordelijke chef-kok is gekozen voor een laagdrempelige maar culinaire formule naar het concept van zijn succesvolle Gastrobar (*) in Amsterdam. Volgens de nieuwe eigenaar, culinair ondernemer Carsten Klint, benadrukt de nieuwe naam het gewijzigde concept: toegankelijk, verrassend, vernieuwend en internationaal. Ron en Carsten maken er echt een betaalbare, culinaire ontmoetingsplek van: "Van Picknick tot Château Petrus". De nieuwe naam bedacht Carsten samen met Perry Valkenburg, president Europe en COO International TBWA Worldwide.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Central Park Voorburg


7,7

(44 Recensies)


eten

7.7

service

7.8

sfeer

7.6

"diner op zondagavond in Central Park Voorburg"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Gerechten 5-gangen diner waren heerlijk. Goede samenstelling, perfect qua afstemming smaak en presentatie. Service ook op niveau. Wijn-bob arrangement erg leuk, want dan kun je als bob toch meegenieten van de combinaties. Uitstekende gastheer die ervoor zorgt dat je je welkom voelt. En de locatie in het prachtige oude pand is natuurlijk fantastisch. Echt een aanrader! Helaas was het vrij rustig tijdens onze avond.
-

"chaos"

2,0
eten: 2 service: 2 sfeer: 2
lange wachttijden tussen de gangen, extreem lawaaierig, miste leiding in de bediening, kwaliteit matig ,hersenspoeling
-

""

8,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 10
Ik ging afgelopen woensdagavond met mijn alleseter van 11 genieten. De bediening was erg vriendelijk en het eten lekker. Het zag er prachtig uit zowel de gerechten als de locatie. Er waren gezellig veel gasten en de sfeer was top.
-

""

6,0
eten: 4 service: 8 sfeer: 6
Bediening prima, attent en zeer vriendelijk. Keuken valt wat gerechten tegen. Hele kleine porties. Frietjes erbij bestellen is nodig om niet via een fastfoodketen naar huis te gaan. Rumoerige omgeving
-

"Matig"

5,3
eten: 3 service: 7 sfeer: 6
Het eten tijdens diner was koud, weinig smaakvol. Fantasie loos. De bediening was vriendelijk.
-

"Ontzettend tegengevallen"

6,0
eten: 8 service: 4 sfeer: 6
Gisteravond gegeten en gereset werd om 19:15. We waren er netjes om tijd (half uur rijden) om 19:10. Het was druk, maar dat maakt het wel gezellig. Ons drankje werd snel opgenomen en besproken hoe en wat. (Ik had mijn dieetwensen van de voren aangegeven en ik moet nageven dat is ook het enige positieve punt dat ik heb. Daar is rekening mee gehouden) En toen begon het wachten. Mijn man kreeg wel een broodje (mag ik niet Helaas, dus geen vulling voor mij) om 20:15 kwam eindelijk het voorgerecht. Om 21:00 uur het tussengerecht. Om 21:30 het hoofdgerecht.en voor het nagerecht heb ik niet eens meer op mijn horloge gekeken.. Verder weet ik dat de porties erg klein zijn, maar hongerig en kijkend bij de buren die wat anders hadden vond ik met name ons hoofdgerecht net een amuse. 5 kleine stukjes vlees waar ik geen bbq smaak in terug kon vinden. Geen idee waarom we er een mes bij kregen. Eigenlijk was het stukje vlees al klein genoeg. Na het dessert ben ik naar het toilet gegaan waar de serveerster die klaar stond met de jassen voor een andere tafel mij netjes de weg wees. Het toilet was rond uit goor. Ik heb geen inspectie gedaan maar het leek wel of er een beetje piep op de bril zat. Gelukkig verliet een andere dame net haar toilet en ben ik snel naar het andere toilet gegaan. Hier zag de bril er schoon uit, maar lag het toilet papier op de grond. Ook bij de wasbak om mijn handen te wassen hadden er mensen papier gebruikt en kleddernat naast de wasbak achtergelaten. Na betalen zei onze serveerster ons nog gedag en daar stonden we in de gang met de vraag waar zijn onze jasssen? Gelukkig onderbrak een andere ober zijn praatje en vroeg ons of hij ons van dienst kon zijn. Ons zie je hier nooit meer terug. We hadden hoge verwachtingen ivm de naam Ron Blauw die aan dit restaurant hangt. Als ik hem was zou ik die naam snel laten verwijderen.
-