Diningcity Deal: Fantastische 4-gangen lunch € 39,50


.

Over Central Park Voorburg

Central Park Voorburg is de nieuwe naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park, waar tot voor kort Restaurant en Hotel Savelberg was gevestigd. Central Park is centraal gelegen in de Randstad en in een bijzonder prachtige groene omgeving in Den Haag-Voorburg.

De culinaire formule bij dit restaurant luidt: laagdrempelig genieten van verrassende, vernieuwende en internationale gerechten. Een culinaire ontmoetingsplek voor iedereen!

Boek nu deze fantastische 4-gangen lunch voor slechts €39,95.

 • Te reserveren t/m 22 november 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Diningcity Deal: Gastronomisch 5-gangen chef's menu € 49,50


  .

  Over Central Park Voorburg

  Central Park Voorburg is de nieuwe naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park, waar tot voor kort Restaurant en Hotel Savelberg was gevestigd. Central Park is centraal gelegen in de Randstad en in een bijzonder prachtige groene omgeving in Den Haag-Voorburg.

  De culinaire formule bij dit restaurant luidt: laagdrempelig genieten van verrassende, vernieuwende en internationale gerechten. Een culinaire ontmoetingsplek voor iedereen! Boek nu dit fantastische 5-gangen verrassingsmenu voor slechts €49,50

 • Te reserveren t/m 22 november 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Central Park Voorburg

  Central Park Voorburg
  Oosteinde 14 , 2271 EH Voorburg

  Central Park, by Ron Blaauw ® is de nieuwe naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park, waar tot voor kort Restaurant en Hotel Savelberg was gevestigd. Central Park, by Ron Blaauw is centraal gelegen in de Randstad en in een bijzonder prachtige groene omgeving in Den Haag-Voorburg.

  Met de komst van Ron Blaauw als eindverantwoordelijke chef-kok is gekozen voor een laagdrempelige maar culinaire formule naar het concept van zijn succesvolle Gastrobar (*) in Amsterdam. Volgens de nieuwe eigenaar, culinair ondernemer Carsten Klint, benadrukt de nieuwe naam het gewijzigde concept: toegankelijk, verrassend, vernieuwend en internationaal. Ron en Carsten maken er echt een betaalbare, culinaire ontmoetingsplek van: "Van Picknick tot Château Petrus". De nieuwe naam bedacht Carsten samen met Perry Valkenburg, president Europe en COO International TBWA Worldwide.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Central Park Voorburg


  7,6

  (43 Recensies)


  eten

  7.7

  service

  7.7

  sfeer

  7.6

  "chaos"

  2,0
  eten: 2 service: 2 sfeer: 2
  lange wachttijden tussen de gangen, extreem lawaaierig, miste leiding in de bediening, kwaliteit matig ,hersenspoeling
  -

  ""

  8,7
  eten: 8 service: 8 sfeer: 10
  Ik ging afgelopen woensdagavond met mijn alleseter van 11 genieten. De bediening was erg vriendelijk en het eten lekker. Het zag er prachtig uit zowel de gerechten als de locatie. Er waren gezellig veel gasten en de sfeer was top.
  -

  ""

  6,0
  eten: 4 service: 8 sfeer: 6
  Bediening prima, attent en zeer vriendelijk. Keuken valt wat gerechten tegen. Hele kleine porties. Frietjes erbij bestellen is nodig om niet via een fastfoodketen naar huis te gaan. Rumoerige omgeving
  -

  "Matig"

  5,3
  eten: 3 service: 7 sfeer: 6
  Het eten tijdens diner was koud, weinig smaakvol. Fantasie loos. De bediening was vriendelijk.
  -

  "Ontzettend tegengevallen"

  6,0
  eten: 8 service: 4 sfeer: 6
  Gisteravond gegeten en gereset werd om 19:15. We waren er netjes om tijd (half uur rijden) om 19:10. Het was druk, maar dat maakt het wel gezellig. Ons drankje werd snel opgenomen en besproken hoe en wat. (Ik had mijn dieetwensen van de voren aangegeven en ik moet nageven dat is ook het enige positieve punt dat ik heb. Daar is rekening mee gehouden) En toen begon het wachten. Mijn man kreeg wel een broodje (mag ik niet Helaas, dus geen vulling voor mij) om 20:15 kwam eindelijk het voorgerecht. Om 21:00 uur het tussengerecht. Om 21:30 het hoofdgerecht.en voor het nagerecht heb ik niet eens meer op mijn horloge gekeken.. Verder weet ik dat de porties erg klein zijn, maar hongerig en kijkend bij de buren die wat anders hadden vond ik met name ons hoofdgerecht net een amuse. 5 kleine stukjes vlees waar ik geen bbq smaak in terug kon vinden. Geen idee waarom we er een mes bij kregen. Eigenlijk was het stukje vlees al klein genoeg. Na het dessert ben ik naar het toilet gegaan waar de serveerster die klaar stond met de jassen voor een andere tafel mij netjes de weg wees. Het toilet was rond uit goor. Ik heb geen inspectie gedaan maar het leek wel of er een beetje piep op de bril zat. Gelukkig verliet een andere dame net haar toilet en ben ik snel naar het andere toilet gegaan. Hier zag de bril er schoon uit, maar lag het toilet papier op de grond. Ook bij de wasbak om mijn handen te wassen hadden er mensen papier gebruikt en kleddernat naast de wasbak achtergelaten. Na betalen zei onze serveerster ons nog gedag en daar stonden we in de gang met de vraag waar zijn onze jasssen? Gelukkig onderbrak een andere ober zijn praatje en vroeg ons of hij ons van dienst kon zijn. Ons zie je hier nooit meer terug. We hadden hoge verwachtingen ivm de naam Ron Blauw die aan dit restaurant hangt. Als ik hem was zou ik die naam snel laten verwijderen.
  -

  "Opvallend mooi licht hier."

  8,7
  eten: 8 service: 10 sfeer: 8
  Opvallend mooi licht hier; godzijdank geen spots! Feestelijk en prettig is er klassiek met tafellinnen gedekt. Verder een brave nogal saaie omgeving; wij missen kunst aan de muur. Het restaurant zit vol, maar is niet lawaaierig en we kunnen rustig met elkaar kletsen, de akoestiek is perfect. De vriendelijke bediening houdt ons ritme goed in de gaten, zodat we nooit te lang op ons eten/wijn hoeven te wachten... Het is een heerlijk menu, maar het Hoeve Ei-tussengerecht is voor ons de winnaar van de avond wat smaak en bite betreft, kostelijk en verrassend. Het was een fijne avond en wij komen zeker terug!
  -